IMS-koulutukset

IMS-ohjelmiston Raportit-osion käyttö

Ilmoittaudu koulutukseen

Mitä

IMS-ohjelmiston tehokas käyttö vaatii sen hyvää hallintaa ja osaamista. Tässä koulutuksessa opitaan suunnittelemaan ja luomaan raporttipohjia ja tutustutaan siihen millaisia raportteja, kannattaisi ylipäänsä tuottaa. Koulutuksesta saat yhdessä muiden ohjelmiston käyttäjien kanssa teknisen käyttökoulutuksen IMS-ohjelmiston Raportit-osioon.

Miten

Koulutus on kolmetuntinen etätoteutus, johon osallistuu henkilöitä eri organisaatioista. Koulutuksen puolivälissä pidetään lyhyt tauko. Koulutus koostuu yhdessä tehtävistä harjoituksista IMS-toimintajärjestelmässä. Harjoitukset tehdään harjoitusympäristössä, joten osallistujan omaa IMS-ohjelmistoa ei tarvita koulutuksessa.

Osallistujat saavat koulutusmateriaalin etukäteen.

Kenelle

Kaikille, joiden tarkoituksena on luoda toimintansa tueksi palaute- ja raportointikanavia IMS-toimintajärjestelmällä ja kaipaavat teknistä käyttökoulutusta sen tueksi. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta palaute- ja raportointikanavien luonnista IMSillä.

Koulutus ei ole tarkoitettu kokeneille Raportit-osion käyttäjille. Suosittelemme oman koulutuksen tilaamista organisaatiolle, jotka kaipaavat kouluttajan tukea juuri heidän palaute- ja raportointikanaviensa luomiseen tai joista olisi tulossa neljä tai useampi osallistuja samaan koulutukseen.

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

  • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
  • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.
  • Suosittelemme kahta näyttöä koulutuksen ajaksi, toista koulutuksen seuraamiseen ja toista ohjemiston käytön harjoitteluun.

Aikataulu

09:00
Koulutuksen avaus
  • Esittäytyminen
  • Ohjelma ja tavoitteet
Pudotuslistan luonti
2-vaiheisen raporttipohjan luonti
3-vaiheisen raporttipohjan luonti
Raporttipohjien käyttöönotto ja täyttäminen
Toimenpiteiden vienti tehtäviksi
10:30
Tauko
Raporttipohjakansioiden luonti
Raportin tilastoinnin luonti
Raportin tilastoinnin vienti mittarin alkeistiedoksi
Raportin tilastoinnin vienti exceliksi
Formyn ja IMS Mobilen esittely
12:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.

Hinta

Osallistumismaksu on 300 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, yhden päivän koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Ilmoittaudu

KE 04.05.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston raportit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

PE 04.11.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston raportit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

Kysy lisää


Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.