IMS-koulutukset

IMS-ohjelmiston Raportit-osion käyttö

Ilmoittaudu koulutukseen

Mitä

IMS-ohjelmiston tehokas käyttö vaatii sen hyvää hallintaa ja osaamista. Tässä koulutuksessa opitaan suunnittelemaan ja luomaan raporttipohjia ja tutustutaan siihen millaisia raportteja, kannattaisi ylipäänsä tuottaa. Koulutuksesta saat yhdessä muiden ohjelmiston käyttäjien kanssa teknisen käyttökoulutuksen IMS-ohjelmiston Raportit-osioon.

Miten

Koulutus on kolmetuntinen etätoteutus, johon osallistuu henkilöitä eri organisaatioista. Koulutuksen puolivälissä pidetään lyhyt tauko. Kouluttaja esittelee toiminnallisuuksia demoympäristössä ja niitä voi halutessaan koulutuksen aikana kokeilla myös oman organisaation IMS:ssä.

Osallistujat saavat koulutusmateriaalin etukäteen.

Kenelle

Kaikille, joiden tarkoituksena on luoda toimintansa tueksi palaute- ja raportointikanavia IMS-toimintajärjestelmällä ja kaipaavat teknistä käyttökoulutusta sen tueksi. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta palaute- ja raportointikanavien luonnista IMSillä.

Koulutus ei ole tarkoitettu kokeneille Raportit-osion käyttäjille. Suosittelemme oman koulutuksen tilaamista organisaatiolle, jotka kaipaavat kouluttajan tukea juuri heidän palaute- ja raportointikanaviensa luomiseen tai joista olisi tulossa neljä tai useampi osallistuja samaan koulutukseen.

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

  • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
  • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.
  • Suosittelemme kahta näyttöä koulutuksen ajaksi, toista koulutuksen seuraamiseen ja toista ohjemiston käytön harjoitteluun.

Aikataulu

09:00
Koulutuksen avaus
  • Esittäytyminen
  • Ohjelma ja tavoitteet
Pudotuslistan luonti
2-vaiheisen raporttipohjan luonti
3-vaiheisen raporttipohjan luonti
Raporttipohjien käyttöönotto ja täyttäminen
Toimenpiteiden vienti tehtäviksi
10:30
Tauko
Raporttipohjakansioiden luonti
Raportin tilastoinnin luonti
Raportin tilastoinnin vienti mittarin alkeistiedoksi
Raportin tilastoinnin vienti exceliksi
Formyn ja IMS Mobilen esittely
12:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.

Hinta

Osallistumismaksu on 300 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, yhden päivän koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Ilmoittaudu

TI 07.11.2023 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston raportit-osion käyttö 7.11.2023

Online 300 € + ALV

KE 04.05.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston raportit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.