IMS-koulutukset

IMS-ohjelmiston Riskit-osion käyttö

Ilmoittaudu koulutukseen

Mitä

IMS-ohjelmiston tehokas käyttö vaatii sen hyvää hallintaa ja osaamista:

 • Tässä koulutuksessa pureudutaan riskien ja mahdollisuuksien hallintaan sekä suunnitteluun.
 • Ei ole väliä millaisia riskejä (tietoturvaa, ympäristöön liittyviä riskejä yms.) haluat IMS-ohjelmistollasi kuvata, sillä toimintaperiaate on sama riippumatta riskin luonteesta.
 • Koulutuksesta saat teknisen käyttökoulutuksen IMS-ohjelmiston Riskit-osioon. HUOM! Tässä koulutuksessa käsitellään IMSin vanhaa Riskit-osiota.

Miten

 • Koulutus on kolmetuntinen etätoteutus, johon osallistuu henkilöitä eri organisaatioista. Koulutuksen puolivälissä pidetään lyhyt tauko.
 • Kouluttaja esittelee toiminnallisuuksia demoympäristössä ja niitä voi halutessaan koulutuksen aikana kokeilla myös oman organisaation IMSissä.
 • Osallistujat saavat koulutusmateriaalin etukäteen.

Kenelle

 • Kaikille, joiden tarkoituksena on hallinnoida riskejään IMSin avulla ja kaipaavat teknistä käyttökoulutusta sen tueksi.
 • Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta riskienhallinnasta IMS-ohjelmistolla.
 • Koulutus ei ole tarkoitettu kokeneille Riskit-osion käyttäjille. Suosittelemme oman koulutuksen tilaamista organisaatiolle, jotka kaipaavat kouluttajan tukea juuri heidän riskienhallintaansa tai joista olisi tulossa neljä tai useampi osallistuja samaan koulutukseen.

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältöön sekä hinnoitteluun alta ja varaa paikkasi koulutukseen.

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

 • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
 • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.
 • Suosittelemme kahta näyttöä koulutuksen ajaksi, toista koulutuksen seuraamiseen ja toista ohjemiston käytön harjoitteluun.

Aikataulu

09:00
Koulutuksen avaus
 • Esittäytyminen
 • Ohjelma ja tavoitteet
Riskiluokkien luonti
Riskin todennäköisyysasteikon luonti
Riskin vaikuttavuusasteikon luonti
Riskin vaikuttavuuden kohteen luonti
Luokittelutiedon luonti
10:30
Tauko
Riskin lisääminen
Toimenpiteiden vienti tehtäviksi
Riskin katselmointi
Riskin muokkaaminen
Riskiosion toiminnot
12:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Arterin seniortason konsultti Jari Saalilla on lähes 30 vuoden historia eri organisaatioiden toiminnan kehittämisen parista. Hänellä on laaja kokemus ja tietämys johtamisen, toimintajärjestelmien, riskienhallinnan ja jatkuvuuden sekä tiedonhallinnan ja -turvan osa-alueilta. Jari saa usein palautetta siitä, miten hänen rauhallinen ja määrätietoinen tapansa luotsata asiakasprojekteja tarttuu projektiryhmiin: suunnitellut muutokset tulevat tehdyiksi ja ne juurtuvat arkeen.

Hinta

Osallistumismaksu on 300 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, yhden päivän koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Ilmoittaudu

TO 16.05.2024 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston riskit-osion käyttö 16.5.2024

Online 300 € + ALV

TO 08.12.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston riskit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

TI 24.05.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston riskit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

TO 16.01.2020 08:30 - 16:00 Helsinki

Organisaation riskienhallinta IMS-ohjelmistossa

Taitotalon kongressikeskus
Valimotie 8
Helsinki
Ilmainen

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.