IMS-koulutukset Verkkokoulutukset

IMS-ohjelmiston Raportit-osion käyttö -verkkokoulutus

Ilmoittaudu koulutukseen

Joko hallitset IMS-ohjelmiston Raportit-osion käytön?

Tämä itsenäisesti suoritettava verkkokoulutus tarjoaa perehdytyksen IMS-ohjelmiston Raportit-osion toiminnallisuuksiin.

Koulutus koostuu koulutustallenteesta, jossa käydään läpi teoriaa, harjoituksia IMS-ohjelmistossa sekä esitellään Raportit-osion toiminnallisuuksia IMS-ohjelmiston demoympäristössä.

Halutessasi voit hyödyntää koulutuksen tukena oman organisaatiosi IMS-ympäristöä.

Tavoite:

  • IMS-ohjelmiston tehokas käyttö vaatii sen hyvää hallintaa ja osaamista. Tässä koulutuksessa opit suunnittelemaan ja luomaan raporttipohjia ja tutustut siihen millaisia raportteja kannattaisi ylipäänsä tuottaa.
  • Koulutuksesta saat teknisen käyttökoulutuksen IMS-ohjelmiston Raportit-osioon.

Oppimismenetelmät ja kenelle koulutus sopii?

  • Koulutuksen kesto on noin 2,5 tuntia (2,5 h) ja voit tutustua koulutusmateriaaleihin oman aikataulusi mukaan.
  • Koulutus on tarkoitettu kaikille, joiden tarkoituksena on luoda toimintansa tueksi palaute- ja raportointikanavia IMS-toimintajärjestelmällä ja jotka kaipaavat teknistä käyttökoulutusta sen tueksi. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta palaute- ja raportointikanavien luonnista IMSillä.
  • Koulutus ei ole tarkoitettu kokeneille Raportit-osion käyttäjille. Suosittelemme oman koulutuksen tilaamista organisaatiolle, jotka kaipaavat kouluttajan tukea juuri heidän palaute- ja raportointikanaviensa luomiseen tai joista olisi tulossa neljä tai useampi osallistuja samaan koulutukseen.

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150 € + alv.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin.
  • Ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Opettajat

Evelina Saarela toimii konsulttina Arterilla. Evelinalta löytyy kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmistä sekä niihin liittyvistä teknisistä ratkaisuista niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen vahvuutena on ISO-johtamisjärjestelmästandardien soveltaminen käytäntöön. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta yritysten sisäisistä kehitystehtävistä, muun muassa sisäisten auditointien vastaavana sekä IMS-ohjelmiston pääkäyttäjänä. Evelinan työskentelylle on ominaista keskusteleva ja ratkaisukeskeinen ote sekä kyky auttaa hahmottamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Evelinalta löytyy myös IPMA D -projektiosaajasertifikaatti.

Näin tilaat koulutuksen:

Ota yhteyttä koulutuspäällikköömme ja pyydä tarjous IMS-ohjelmiston Raportit-osion käyttö -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi - alla yhteystiedot.

Ilmoittaudu

KE 24.04.2024 22:33 - 22:33 Online

Online Ilmainen

KE 04.05.2022 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston raportit-osion käyttö

Online 300 € + ALV

TI 07.11.2023 09:00 - 12:00 Online

IMS-ohjelmiston raportit-osion käyttö 7.11.2023

Online 300 € + ALV

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.