QF-koulutukset

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutus

Kysy lisää

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutus johdattaa laadun ja laadunhallinnan saloihin. Koulutus auttaa ymmärtämään laadun käsitteitä sekä laatua isossa kokonaisuudessa ja etenee siitä askel kerrallaan kohti konkreettisempaa laadunhallintaa. Perusteiden lisäksi kurssilla opit myös hahmottamaan laadunhallinnan kehittämisen lähtökohtia ja tunnistamaan laadunhallinnan yleisimpiä viitekehyksiä, kuten ISO- ja muita laatustandardeja.

Laadunhallinnan verkkokurssilla pääset kehittämään omaa osaamistasi videoiden, tekstien ja käytännön esimerkkien parissa sekä testaamaan oppimaasi yksinkertaisten tehtävien avulla.

 Tämän verkkokurssin avulla:

  • Ymmärrät mistä osasista laatu rakentuu.
  • Ymmärrät laadunhallinnan perusteet ja hyödyt.
  • Osaat hahmottaa, kuinka laadunhallintaa toteutetaan omassa organisaatiossa.
  • Näet IMS-ohjelmiston eri osioiden merkityksen ja mihin tietoa tarvitaan tai käytetään.
  • IMS-pääkäyttäjänä opit kouluttamaan henkilöstölle laadunhallintaa ohjelmiston käyttöönotossa.

Oppimismenetelmät

Koulutuksen läpikäynti vie noin kaksi tuntia (2 h) ja voit tehdä koulutuksen myös osissa, oppimismoduuli kerrallaan.

Kenelle?

  • Koulutus sopii kaikille laadunhallinnasta kiinnostuneille, erityisesti IMS-ohjelmistoasiakkaille.

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150€ + alv. Voit myös tilata verkkokurssin edullisemmin vaikka koko tiimillenne kerralla.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin. Isompien ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Opettajat

Hanna Ahtola toimii palvelumuotoilijan roolissa ja hänen vastuulleen kuuluu palveluiden kehittäminen Arterilla. Hannalta löytyy käytännön kokemusta erilaisista asiakastoimeksiannoista ja -projekteista. Hän kertoo sydäntään lähellä olevan erityisesti asiakaskokemus – se, miten asiakas hahmottaa ja kokee asioita palvelun jokaisessa vaiheessa. Myös fasilitointi ja uuden ideointi ovat asioita, jotka inspiroivat Hannaa.

Tilaa oma verkkokoulutus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi!

Kysy lisää


Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.