QF-koulutukset Verkkokoulutukset

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutus

Kysy lisää

Joko hallitset laadunhallinnan perusteet?

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutus johdattaa laadun ja laadunhallinnan saloihin. Koulutus auttaa ymmärtämään laadun käsitteitä sekä laatua isossa kokonaisuudessa ja etenee siitä askel kerrallaan kohti konkreettisempaa laadunhallintaa.

Laadunhallinnan verkkokurssilla pääset kehittämään omaa osaamistasi videoiden, tekstien ja käytännön esimerkkien parissa sekä testaamaan oppimaasi yksinkertaisten tehtävien avulla.

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutuksen avulla:

  • Ymmärrät mistä osista laatu rakentuu.
  • Ymmärrät laadunhallinnan perusteet ja hyödyt.
  • Osaat hahmottaa, kuinka laadunhallintaa toteutetaan omassa organisaatiossasi.
  • Laadunhallinnan perusteiden lisäksi opit hahmottamaan laadunhallinnan kehittämisen lähtökohtia ja tunnistamaan laadunhallinnan yleisimpiä viitekehyksiä, kuten ISO- ja muita laatustandardeja.

Oppimismenetelmät ja kenelle koulutus sopii?

  • Koulutuksen läpikäynti vie noin kaksi tuntia (2 h) ja voit tehdä koulutuksen myös osissa, oppimismoduuli kerrallaan.
  • Koulutus sopii kaikille laadunhallinnasta kiinnostuneille ja heille, jotka haluavat opiskella itsenäisesti laadunhallinnan perusteet valmiin materiaalin avulla.
  • Koulutus sopii erityisesti Arterin IMS-ohjelmistoasiakkaille.

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150 € + alv.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin.
  • Ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Opettajat

Hanna Ahtola toimii palvelumuotoilijan roolissa ja hänen vastuulleen kuuluu palveluiden kehittäminen Arterilla. Hannalta löytyy käytännön kokemusta erilaisista asiakastoimeksiannoista ja -projekteista. Hän kertoo sydäntään lähellä olevan erityisesti asiakaskokemus – se, miten asiakas hahmottaa ja kokee asioita palvelun jokaisessa vaiheessa. Myös fasilitointi ja uuden ideointi ovat asioita, jotka inspiroivat Hannaa.

Näin tilaat verkkokoulutuksen

Ota yhteyttä koulutuspäällikköömme ja pyydä tarjous Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi - alla yhteystiedot.

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.