QF-koulutukset

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutus

Kysy lisää

Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutus johdattaa laadun ja laadunhallinnan saloihin. Koulutus auttaa ymmärtämään laadun käsitteitä sekä laatua isossa kokonaisuudessa ja etenee siitä askel kerrallaan kohti konkreettisempaa laadunhallintaa. Perusteiden lisäksi kurssilla opit myös hahmottamaan laadunhallinnan kehittämisen lähtökohtia ja tunnistamaan laadunhallinnan yleisimpiä viitekehyksiä, kuten ISO- ja muita laatustandardeja.

Laadunhallinnan verkkokurssilla pääset kehittämään omaa osaamistasi videoiden, tekstien ja käytännön esimerkkien parissa sekä testaamaan oppimaasi yksinkertaisten tehtävien avulla.

 Tämän verkkokurssin avulla:

  • Ymmärrät mistä osasista laatu rakentuu.
  • Ymmärrät laadunhallinnan perusteet ja hyödyt.
  • Osaat hahmottaa, kuinka laadunhallintaa toteutetaan omassa organisaatiossa.

Oppimismenetelmät

Koulutuksen läpikäynti vie noin kaksi tuntia (2 h) ja voit tehdä koulutuksen myös osissa, oppimismoduuli kerrallaan.

Kenelle?

  • Koulutus sopii kaikille laadunhallinnasta kiinnostuneille, erityisesti IMS-ohjelmistoasiakkaille.

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150€ + alv. Voit myös tilata verkkokurssin edullisemmin vaikka koko tiimillenne kerralla.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin. Isompien ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Opettajat

Hanna Ahtola toimii palvelumuotoilijan roolissa ja hänen vastuulleen kuuluu palveluiden kehittäminen Arterilla. Hannalta löytyy käytännön kokemusta erilaisista asiakastoimeksiannoista ja -projekteista. Hän kertoo sydäntään lähellä olevan erityisesti asiakaskokemus – se, miten asiakas hahmottaa ja kokee asioita palvelun jokaisessa vaiheessa. Myös fasilitointi ja uuden ideointi ovat asioita, jotka inspiroivat Hannaa.

Tilaa oma verkkokoulutus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Laadunhallinnan perusteet -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi!

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.