IMS-koulutukset

IMS-ohjelmiston pääkäyttäjän tehtävät

Ilmoittaudu koulutukseen

IMS-ohjelmiston pääkäyttäjät varmistavat järjestelmän sujuvan käytön ylläpitämällä ja hallinnoimalla ohjelmistoa järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Pääkäyttäjillä on usein vastuu myös sisällön tuottamisesta ja muiden käyttäjien opastuksesta. Lisäksi pääkäyttäjän rooliin kuuluu yhteydenpito Arterin tekniseen tukeen IMS-ohjelmiston toimintaan sekä päivityksiin liittyvissä asioissa.

Tässä koulutuksessa esitellään keskeisiä IMS-ohjelmiston ylläpitoon ja hallinnointiin liittyviä järjestelmänvalvojan tehtäviä, sekä perehdytään pääkäyttäjän rooliin omassa organisaatiossaan.

Oppimismenetelmä

Koulutus toteutetaan 1,5h etäkoulutuksena, jolloin osallistut koulutukseen kätevästi tietokoneen ja verkkoyhteyden kautta.

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Miksi osallistua

  • Opit keskeisiä IMS-ohjelmiston ylläpitoon ja hallinnointiin liittyviä järjestelmänvalvojan tehtäviä
  • Hahmotat osioittain keskeisiä järjestelmänvalvojan oikeuksilla suoritettavia toiminnallisuuksia
  • Tutustut pääkäyttäjän rooliin IMS-tukihenkilönä omassa organisaatiossasi

Kenelle?

  • IMS-ohjelmiston nykyisille tai tuleville pääkäyttäjille
  • henkilöille, ketkä haluavat perusvalmiudet toimia IMS-ohjelmiston pääkäyttäjänä
  • kaikille ketkä ovat kiinnostuneita toimintajärjestelmän ylläpitämisestä ja hallinnoinnista

Opettajat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti.

Hinta

Osallistumismaksu on 95 € + alv/henkilö.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Ilmoittaudu

TO 14.01.2021 09:00 - 10:30 Online

IMS-ohjelmiston pääkäyttäjän tehtävät

Online 95 € + ALV

Kysy lisää


Liisamari Seppälä toimii Arterin asiakasvastaavana. Hän koordinoi IMS-koulutuksia ja auttaa organisaatioita kehittämään osaamistaan ohjelmistomme parissa. Liisamarin tehtävänä on löytää ne tavat, joilla voimme parhaiten tukea teitä eteenpäin toimintajärjestelmätyössä IMSin käyttöönoton jälkeen.