Tietoturvallisuuden hallintamallin rakentaminen

Rakenna organisaation omiin tarpeisiin tai ISO 27001 -standardin vaatimuksiin sopiva tietoturvallisuuden hallintamalli. Tietoturvallisuuden hallintamallin rakentaminen -palvelu sisältää Arterin konsultin vetämät työpajapäivät, ARC- tai IMS-ohjelmiston käyttöönoton sekä ohjelmistoihin saatavilla olevan Tietoruvallisuuden hallintamalli -pohjan. Alla tarkka kuvaus palvelun sisällöstä.

Tietoturvallisuuden hallinta -palvelu, Arter Oy

Tietoturvallisuuden hallintamallin rakentaminen -palvelun sisältö

Palveluun kuuluvat työpajapäivät rakentuvat seuraavien teemojen ympärille:

Projektin suunnittelu

Tässä osiossa käytte Arterin konsultin johdolla läpi projektisuunnitelman sekä aikataulujen sopimisen. Kesto 3 h.

Tietoturvallisuus

Johdanto tietoturvallisuuteen, tietoturvavaatimuksiin ja tietoturvan hallintajärjestelmään. Kesto 6 h.

Riskit ja hallintakeinot

Riskienhallinnan ja hallintakeinojen läpikäyntiä tietoturvan näkökulmasta. Kesto 6 h.

Dokumentaatio

Organisaation tietoturvatason ja viitekehyksen edellyttämä dokumentaatio. Kesto 6 h.

Prosessit

Tietoturva toiminnassa ja prosesseissa. Kesto 6 h.

Jatkuvuus ja pätevyydet

Jatkuvuussuunnittelu ja osaamistarpeiden tunnistaminen. Kesto 6 h.

Jatkuva parantaminen

Tietoturvan seuranta, arviointi ja jatkuva parantaminen. Kesto 6 h.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja kertoa tarkemmin liiketoiminnan kehittämisen tarpeistasi. Ratkaistaan haasteenne yhdessä. Vikatilanteissa otathan yhteyttä tekniseen tukeemme.

Tutustu tarkemmin ARC-ohjelmiston asiakkaisiimme:

Taitotalo

ARC-ohjelmiston avulla kokonaisarkkitehtuurikuvausten mallintaminen ja hallinta sekä tiedonhallintamallin siirto ja ylläpito.

Kaikki asiakastarinat

Selkeyttä tietoturvallisuuden hallintaan

Pohjimmiltaan tietoturvallisuus on uhkien ja riskien tiedostamista, sekä niihin varautumista. Keskeistä on omaan toimintaan nähden riittävän varautumisen tason määrittäminen.

Organisaation riittävän tietoturvallisuuden tason rakentaminen lähtee liikkeelle kokonaisuuten sitoutumisesta ja resurssoinnista. Tärkeintä on ymmärtää organisaation nykytila, laittaa perusasiat kuntoon ja edetä johdonmukaisesti. Teknologian ohella keskeisessä roolissa ovat ihmisten toiminta ja tietoisuus, sekä tietoturvallisuudesta huolehtimisen tuominen osaksi toimintakulttuuria.

Tietoturvan hallintajärjestelmällä hallitset organisaation tietoturvaturvariskejä, tuot tietoturvan hallinnan osaksi arkea ja todennat organisaation tietoturvallisen toiminnan esimerkiksi ulkoisessa auditoinnissa.

Tietoturvallisuuden hallinta -palvelun avulla ARC- tai IMS-ohjelmistoon rakennetulla tietoturvan hallintajärjestelmän avulla varmistat toimintaympäristönne luotettavuuden, tiedostat toimintaanne kohdistuvat tietoturvauhat ja pystytte varautumaan niihin organisaationa. Palvelu on oiva työkalu esimerkiksi organisaation tietoturvavastaavalle hallinnolliseen tietoturvaan, tietoturvan johtamiseen ja sertifioinnin tavoittelemiseen, sillä se opastaa käytännön työvaiheet tietoturvasta huolehtimiseen.

Huolehtimalla ajankohtaisesta tietoturvallisuuden hallinnasta, edistät myös organisaation brändiä vastuullisena toimijana. Palvelumme avulla voitte vastata sidosryhmien ja toimintaympäristön odotuksiin tai vaatimuksiin tietoturvallisuuden tasosta sekä valmistautua ISO 27001 -sertifiointiin.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja kertoa tarkemmin liiketoiminnan kehittämisen tarpeistasi. Ratkaistaan haasteenne yhdessä. Vikatilanteissa otathan yhteyttä tekniseen tukeemme.