Webinaari

ARC Roadmap-osion hyödyntäminen ja jatkokehitys

Ilmoittaudu webinaariin

Kehitystoimenpiteiden ja muutosten huomioiminen kokonaisarkkitehtuurissa

Webinaarin aiheena on ARC-ohjelmistomme Roadmap-osio ja sen tulevaisuuden kehitys. Roadmap on ohjelmiston uusin toiminnallisuus organisaatioiden kehityshankkeiden ja -projektien huomioimiseksi kokonaisarkkitehtuurissa. Webinaarissa tuoteomistaja Lassi Ropponen käy lyhyesti läpi, miksi osio kannattaa organisaatiossa ottaa käyttöön, miten sitä voi alkaa hyödyntää, ja mitä työkalulla voi tässä vaiheessa tehdä.

Webinaarin avainaiheeksi nousee kuitenkin Roadmap-osion jatkokehitystä koskevan prototyypin esittely. Tarkoituksenamme on kehittää kokonaisarkkitehtuurin muutosten ja tavoitetilan kappaleiden hallintaa helpottava osio.

Tämän luomiseen vaaditaan kuitenkin paljon kehitystyötä, minkä vuoksi haluamme esitellä ajatuksemme tässä vaiheessa myös teille, hyvät asiakkaamme. Toivomme kommentteja ja palautteita osion kehitykseen liittyen, sekä webinaarin aikana, että myös sen jälkeen. Mikäli kehitystoimenpiteiden ja muutosten huomioiminen kokonaisarkkitehtuurissa kiinnostaa sinua, liity ihmeessä mukaan!

Webinaari on tarkoitettu ARC-asiakkaillemme, jotka ovat kiinnostuneita kehitystoimenpiteiden huomioimisesta arkkitehtuurissa, sekä ARC ohjelmiston kehityksestä.

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarissa:

  • Opit lisää ARC-ohjelmiston Roadmap-osiosta.
  • Pääset vaikuttamaan osion jatkokehitykseen.

Ilmoittaudu

TI 23.02.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: ARC Roadmap-osion hyödyntäminen ja jatkokehitys

Online Ilmainen

Puhujat

Lassi Ropponen on Arterin ARC-ohjelmiston tuoteomistaja. Hänen tavoitteenaan on jatkuvasti kehittää ARC -ohjelmistoa palvelemaan entistä vahvemmin asiakkaiden arkkitehtuurin ympärille muodostuvia tarpeita, ja saada asiakkaiden ääni paremmin kuuluviin tuotekehityksessä.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!