Webinaaritallenne

Hei me leanataan! – Top 5 Leanin mokat ja niiden opit

Katso tallenne

Miksi toiset onnistuvat leanissa ja toiset eivät?

Konsulttimme Aki Kärnä on ollut mukana sekä leanaamassa oman organisaation toimintaa, että auttamassa asiakkaitamme leanissa. Matkan varrella hän on tutustunut eri organisaatioympäristöissä ja toimialoilla leanaamiseen. Osa leanauksista onnistuu, osa epäonnistuu – toiset suitsuttavat, toiset vihaavat.

Tässä webinaarissa Aki käy läpi viisi leanissa eniten esiintyvää ongelmaa, joiden vuoksi leanaukset eivät onnistu. Ja jotta webinaarista ei tulisi pelkästään mokalistaus, kuulet myös mitä mokista voi oppia tai miten niiltä voi välttyä.

Tämä webinaari on tarkoitettu kaikille toimintansa kehittämisestä kiinnostuneille.

Webinaarissa:

  • Kuulet konsultin omakohtaisia lean-kokemuksia useilta eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.
  • Voit reflektoida esimerkkejä omaan toimintaasi ja saada lisäpotkua oman organisaation kehittämisiin.
  • Jos olet vasta leanin alkumatkalla, voit esimerkkien avulla välttää muiden tekemät virheet.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaatti.