Webinaari

Hei me leanataan! – Top 5 Leanin mokat ja niiden opit

Ilmoittaudu webinaariin

Miksi toiset onnistuvat leanissa ja toiset eivät?

Nykyään on vaikea törmätä organisaatioon, joka ei puhuisi leanista. Konsulttimme Aki Kärnä on ollut mukana leanaamassa oman organisaation toimintaa, auttamassa asiakkaitamme leanissa ja muutenkin enemmän tai vähemmän törmännyt eri ympäristöissä leanaamiseen. Osa leanauksista onnistuu, osa epäonnistuu – toiset suitsuttavat, toiset vihaavat.

Tässä webinaarissa Aki käy läpi viisi leanissa eniten esiintyvää ongelmaa, joiden vuoksi leanaukset eivät onnistu. Ja jotta webinaarista ei tulisi pelkästään mokalistaus, käymme myös läpi, mitä mokista voisi oppia tai miten välttää niitä.

Webinaari on tarkoitettu kaikille toimintansa kehittämisestä kiinnostuneille.

Webinaarissa:

  • Kuulet konsultin omakohtaisia lean-kokemuksia useilta eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.
  • Voit reflektoida esimerkkejä omaan toimintaasi ja saada lisäpotkua oman organisaation kehittämisiin.
  • Jos olet vasta leanin alkumatkalla, voit esimerkkien avulla välttää muiden tekemät virheet.

Ilmoittaudu

TI 30.11.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Hei me leanataan! – Top 5 Leanin mokat ja niiden opit

Online Ilmainen

Puhujat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaatti.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!