Webinaari

ISO-standardien yhtäläisyydet

Ilmoittaudu webinaariin

Yleisimmin tunnetuilla ISO-standardeilla on yhteinen perusrakenne eli viitekehys. Tämä näkyy suoraan esimerkiksi eri standardien sisällysluettelon päätasojen yhteneväisyytenä ja sisällön samoina avaintermeinä ja määritelminä.

Näkökulmat, painopisteet ja päämäärät/tavoitteet vaihtelevat standardin aihepiirin mukaan. Yhteinen rakenne helpottaa standardien rinnakkaista käyttöä ja käytön laajentamista toimintaympäristö- ja liiketoimintamuutosten myötä.

Webinaarissa käymme läpi keskeiset yhtäläisyydet tyypillisimpien ISO-standardien osalta.

Webinaaritallenteen avulla opit:

  • Mitkä standardien aiheet ovat yhteneviä.
  • Kuinka luot yhtenäisen toimintamallin, joka ottaa huomioon eri standardien näkökulmat ja elinkaaren vaateet.

Webinaaritallenne sopii kaikille, jotka

  • rakentavat ja ylläpitävät toimintajärjestelmää.
  • yhtenäistävät olemassa olevaa toimintajärjestelmäänsä.
  • valmistautuvat uuteen standardiin.

Ilmoittaudu

TI 12.12.2023 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: ISO-standardien yhtäläisyydet

Online Ilmainen

Puhujat

Arterin seniortason konsultti Jari Saalilla on lähes 30 vuoden historia eri organisaatioiden toiminnan kehittämisen parista. Hänellä on laaja kokemus ja tietämys johtamisen, toimintajärjestelmien, riskienhallinnan ja jatkuvuuden sekä tiedonhallinnan ja -turvan osa-alueilta. Jari saa usein palautetta siitä, miten hänen rauhallinen ja määrätietoinen tapansa luotsata asiakasprojekteja tarttuu projektiryhmiin: suunnitellut muutokset tulevat tehdyiksi ja ne juurtuvat arkeen.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.