Webinaari

Johdon katselmukset luontevaksi osaksi toimintaa ja johtamista

Ilmoittaudu webinaariin

Hakevatko johdon katselmukset paikkaansa osana johtamista tai jäävätkö ne vain standardien edellyttämäksi suorittavaksi kokoukseksi?

Katselmuksien avulla organisaatio voi tunnistaa mahdollisuuksia ja ottaa vauhtia toiminnan kehittämiseen.

Johdon katselmukset tulisi sulauttaa luontevaksi osaksi organisaation tulevaisuuden suunnittelua, kehittämistä, ohjausta ja seurantaa.

Tässä webinaarissa Arterin toimitusjohtaja Ossi Ritola avaa näkemyksiään katselmusten tehtävästä, strategisesta otteesta kohti tulevaa, aiheiden ryhmittelystä, päätöstenteosta, viestinnästä ja seurannasta.

Ossille johdon katselmukset ovat tuttu asia nykyisessä tehtävässään sekä aikaisemmista rooleista Inspecta Sertifioinnin pääarvioijana ja Qualitas Fennica Oy:n konsulttina.

Varaa paikkasi webinaariin ja vie johdon katselmukset seuraavalle tasolle!

Webinaarin avulla opit:

  • Johdon katselmusten tarkoitus ja tavoitteet.
  • Vaihtoehtoisia johdon katselmuksen toteutustapoja.
  • Johdon katselmuksen agendan ja painotukset.
  • Ymmärrät katselmusten roolin osana muuta johtamista.
  • Saat vinkkejä johtoryhmätyöskentelyyn.

Webinaari sopii erityisesti:

  • ISO-standardeja soveltaville organisaatioille - esimerkiksi ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ja ISO 27001.
  • Kehitysorientoituneille henkilöille, jotka haluavat tuulettaa nykyisiä toimintatapoja ja luoda uutta.

Ilmoittaudu

TI 22.11.2022 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Johdon katselmukset luontevaksi osaksi toimintaa ja johtamista

Online Ilmainen

Puhujat

Ossi vastaa toimitusjohtajana Arterin liiketoiminnasta kokonaisuutena. Ossi on Arter Oy:n perustaja ja toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä. Työuransa aikana hän on toiminut myös työpäällikön, konsultin ja pääarvioijan tehtävissä. Tärkeänä hän pitää tulosvetoista kehittämistä, yrityksen kasvua ja toiminnan tehostamista. Vapaa-aika kuluu Ossilla omakotitalon nikkaroinnissa ja perheen kanssa matkustellessa. Mielenkiinnon kohteina hänellä ovat rakentaminen, metsätyöt ja sijoittaminen laatuosakkeisiin.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!