Webinaari

Kevyesti mutta tehokkaasti liikkeelle kokonaisarkkitehtuurityössä

Ilmoittaudu webinaariin

Kokonaisarkkitehtuuria voidaan kuvata monella tavalla ja monesta syystä. Syyt voivat tulla organisaatioon kohdistuvista ulkoisista vaatimuksista (kuten tiedonhallintalaki julkisella sektorilla) tai sisäisestä halusta parantaa ja tehostaa organisaation kehittämistoimintaa. Kokonaisarkkitehtuurin kuvaamista voi lähestyä kahdella tavalla: valmiin mallin (esim. TOGAF) kautta tai vapaammin niin sanotun soveltavan arkkitehtuurin kautta, jossa organisaatio itse määrittelee säännöt omalle arkkitehtuurilleen.

Tässä webinaarissa tutustumme soveltavaan arkkitehtuuriin, joka mahdollistaa kevyen, mutta tehokkaan kokonaisarkkitehtuurityön. Käsittelemme soveltavaan arkkitehtuuriin liittyviä tyypillisiä kysymyksiä, kuten:

  • Mistä tietää, mitä tarvitsee kuvata ja mitä ei?
  • Millaisia toimintamalleja ja sääntöjä tarvitaan, jotta homma pysyy kasassa?
  • Miten aloittaa kokonaisarkkitehtuurityö organisaatiossa?
  • Keiden arkkitehtuurityöhön tulisi osallistua?

Webinaari on suunnattu johto-, kehitys- ja suunnittelu tehtävissä toimiville henkilöille organisaatioista, joissa pohditaan kokonaisarkkitehtuurityön aloittamista tai on jo päätetty lähteä liikkeelle. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarin avulla:

  • Saat askelmerkit kokonaisarkkitehtuurityön aloittamiseen organisaatiossasi
  • Opit valitsemaan, mitä asioita kannattaa kuvata ja miksi
  • Kehität ymmärrystä soveltavasta arkkitehtuurista

Ilmoittaudu

TI 10.11.2020 09:00 - 10:00 Online

Kevyesti mutta tehokkaasti liikkeelle kokonaisarkkitehtuurityössä

Online Ilmainen

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!