Webinaaritallenne

Kokonaisarkkitehtuuri tänään

Katso tallenne

Pidin pari vuotta sitten webinaarin kokonaisarkkitehtuurin tulevaisuudennäkymistä, jossa tutustuttiin alan tutkimuksiin, kirjallisuuteen ja trendeihin: Kokonaisarkkitehtuurin merkitys kasvaa tulevaisuudessa. Nyt minulta toivottiin siihen seurantakatsausta. 

Mistä alalla puhutaan tänään? Mitä uusia teknologioita pitää ottaa huomioon? Mitä kuuluu kokonaisarkkitehtuurin pehmeämmälle puolelle? Ja miten omaa osaamista kannattaisi kehittää?  

Vietetään tunnin verran tutustuen kysymyksiin ja aiheisiin, joita alalla tänä päivänä pohditaan. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia, mutta menestyäkseen onkin tärkeää keskittyä oikeisiin kysymyksiin vastauksia hakiessaan. 

Lataa webinaaritallenne itsellesi alla olevan lomakkeen avulla.

 

Kenelle webinaari sopii? 

  • Kehittämisen ja kokonaisarkkitehtuurin parissa työskenteleville.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Salla vastaa Arterin tutkimus- ja kehitysyksiköstä. Hän on kokonaisarkkitehtuuriasiantuntija, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan Arterin ohjelmistoja ja palveluja rohkeasti digiaikakauden uusille kehittämisalueille. Vapaa-ajalla hänet tapaa marttailemasta tai matkustelemasta käsitöiden ja taiteen parissa.