Webinaaritallenne

Näin toteutat tiedonhallintamallin – ARC-ohjelmisto apunasi tiedonhallintalain vaatimusten toteuttamisessa

Katso tallenne

Vuoden 2020 alussa astui voimaan uusi tiedonhallintalaki julkisorganisaatioille. Monissa organisaatioissa varmasti pohditaankin, mitä tiedonhallintalaki meiltä vaatii ja miten lain vaatimukset voidaan täyttää käytettävissä olevilla resursseilla? Paras tapa lain lähestymiseen on tiedonhallintamallin laatiminen.

Webinaarissa avainasiakaspäällikkö Mikko Tuominen käy läpi, miten organisaationne voi laatia tiedonhallintamallin ilman että se jää vain byrokraattiseksi harjoitteeksi. Hyvin laadittua tiedonhallintamallia voidaan tehokkaasti hyödyntää organisaation toiminnan ja tiedonhallinnan kehittämisessä uuden vuosikymmenen haasteiden selättämisessä.

ARC-ohjelmisto soveltuu erityisesti lain vaatiman muutosvaikutusten arvioinnin tekemiseen, ja sitä voidaan hyödyntää myös asiakirjajulkisuuskuvauksen laadintaan. Ohjelmiston avulla tiedonhallintamalli voidaan luoda visuaaliseen ja ymmärrettävään muotoon, ja konsultaation avulla organisaatio voi varmistaa, että mallista löytyvät kuvattuna kaikki lain vaatimat asiat.

Webinaari sopii kaikille organisaatioille, joita uusi tiedonhallintalaki koskee, sekä niille, jotka muista syistä haluavat tehostaa tiedonhallintaansa ja tietoarkkitehtuuriaan.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä kuvauksia tiedonhallintamalli vaatii?
  • Miten tiedonhallintamalli laaditaan ARC-ohjelmistolla?
  • Miten hyödynnät tiedonhallintamalliin kerättyä tietoa tulevissa kehityshankkeissa?

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.