Webinaari

Näin viestit laadunhallinnasta selkeästi

Ilmoittaudu webinaariin

Laadunhallinnan viestintä jää usein melko vähälle huomiolle. Organisaatioissa saatetaan tehdä paljonkin hyvää laatutyötä, mutta siitä ei vain tiedä kukaan. Myös ulkoisille sidosryhmille viestiminen on tärkeää. Viestinnällä asetetaan esimerkiksi asiakkaille laatuun liittyvät lupaukset, jotka myöhemmin tulisi lunastaa.

Tässä webinaarissa käymme läpi organisaation viestintää laadunhallinnan näkökulmasta. Kertaamme miksi se on tärkeää ja käymme läpi useita konkreettisia työkaluja aiheen haltuunoton helpottamiseksi. Ja usko tai älä, tälläkin kertaa kaikki lähtee PDCA-syklistä!

Webinaari sopii laatu- ja kehityspäälliköille, toiminnan kehittäjille sekä sisäisen viestinnän suunnittelijoille.

Mikäli alareunan ilmoittautumislomake ei näy, kokeile toista selainta. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.

Miksi osallistua?

  • Hahmotat kenelle, miksi ja miten laadunhallintaan liittyvistä aiheista kannattaa viestiä
  • Saat näkemyksiä siitä mitä luvataan, mihin sitoudutaan ja mitä viestitään
  • Saat ideoita onnistuneeseen laadunhallinnan viestintään

Ilmoittaudu

TI 25.02.2020 09:00 - 10:00 Online

Näin viestit laadunhallinnasta selkeästi

Online Ilmainen

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Markus on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Hänestä laatu on hauskaa ja toivoo myös Arterin asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä Markukselta löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti sekä EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Miten osallistun

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (Google Chrome). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!