Webinaaritallenne

Näin viestit laadunhallinnasta selkeästi

Katso tallenne

Laadunhallinnan viestintä jää usein melko vähälle huomiolle. Organisaatioissa saatetaan tehdä paljonkin hyvää laatutyötä, mutta siitä ei vain tiedä kukaan. Myös ulkoisille sidosryhmille viestiminen on tärkeää. Viestinnällä asetetaan esimerkiksi asiakkaille laatuun liittyvät lupaukset, jotka myöhemmin tulisi lunastaa.

Tässä webinaarissa käymme läpi organisaation viestintää laadunhallinnan näkökulmasta. Kertaamme miksi se on tärkeää ja käymme läpi useita konkreettisia työkaluja aiheen haltuunoton helpottamiseksi. Ja usko tai älä, tälläkin kertaa kaikki lähtee PDCA-syklistä!

Webinaarissa:

  • Hahmotat kenelle, miksi ja miten laadunhallintaan liittyvistä aiheista kannattaa viestiä
  • Saat näkemyksiä siitä mitä luvataan, mihin sitoudutaan ja mitä viestitään
  • Saat ideoita onnistuneeseen laadunhallinnan viestintään

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.