Webinaaritallenne

Onnistu prosessityössä – Käytännön prosessityö IMS-ohjelmistoa hyödyntäen

Katso tallenne

Vaikka prosessit eivät yleensä esiinny kaikkein viettelevimpien sanojen listan kärkipäässä, ovat ne olennainen osa jokaisen organisaation arkea. Selkeät prosessikuvaukset ja niistä viestiminen auttavat organisaatiota saavuttamaan tavoitteensa ja kehittämään toimintaansa. Tämä tietysti edellyttää halua ja prosessityön organisointia järkevällä tavalla.

Webinaarissa Markus Meurman avaa käytännön prosessityötä ja näyttää, miten IMS-ohjelmisto toimii apuna onnistuneessa prosessityössä.

Käytämme myös aikaa prosessien mittaamiseen ja raportointiin, mikä tukee toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Prosesseihin liittyvät riskit saavat myös oman osionsa.

Lisäksi näemme käytännössä, miten IMS-ohjelmiston toiminnallisuudet auttavat ja ovat tukena päivittäisessä laatutyössä. Webinaari on tarkoitettu kaikille prosessityöstä ja laadunhallinnasta kiinnostuneille!

Webinaarissa käymme läpi:

  • Miksi prosesseja kuvataan?
  • Miten prosesseja voidaan kuvata IMS-ohjelmistoa hyödyntäen?
  • Miten ohjelmisto tukee prosessien kehittämistä?
  • Miten seuraat ja mittaat prosesseja?
  • Miten IMS-ohjelmisto tukee arjen tekemistä ja johtamista?

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.