Webinaari

Onnistu prosessityössä – Käytännön prosessityö IMS-ohjelmistoa hyödyntäen

Ilmoittaudu webinaariin

Vaikka prosessit eivät yleensä esiinny kaikkein viettelevimpien sanojen listan kärkipäässä, ovat ne olennainen osa jokaisen organisaation arkea. Selkeät prosessikuvaukset ja niistä viestiminen auttavat organisaatiota saavuttamaan tavoitteensa ja kehittämään toimintaansa. Tämä tietysti edellyttää halua ja prosessityön organisointia järkevällä tavalla.

Webinaarissa Tommi Eerola avaa käytännön prosessityötä ja näyttää, miten IMS-ohjelmisto toimii apuna onnistuneessa prosessityössä. Webinaarin aikana kuvaamme prosesseja ja liitämme niihin tekemistä ohjaavaa dokumentaatiota.

Käytämme myös aikaa prosessien mittaamiseen ja raportointiin, mikä tukee toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Prosesseihin liittyvät riskit saavat myös oman osionsa.

Lisäksi näemme käytännössä, miten IMS-ohjelmiston toiminnallisuudet auttavat ja ovat tukena päivittäisessä laatutyössä. Webinaari on tarkoitettu kaikille prosessityöstä ja laadunhallinnasta kiinnostuneille!

Webinaarissa käymme läpi:

  • Miksi prosesseja kuvataan?
  • Miten prosesseja voidaan kuvata IMS-ohjelmistoa hyödyntäen?
  • Miten ohjelmisto tukee prosessien kehittämistä?
  • Miten seuraat ja mittaat prosesseja?
  • Miten IMS-ohjelmisto tukee arjen tekemistä ja johtamista?

Ilmoittaudu

TI 18.08.2020 09:00 - 10:00 Online

Onnistu prosessityössä – Käytännön prosessityö IMS-ohjelmistoa hyödyntäen

Online Ilmainen

Puhujat

Arterin avainasiakaspäällikkönä Tommi Eerola auttaa teitä luomaan ja syventämään järjestelmällisen kehittämisen käytäntöjä organisaatiossanne. Hänen päivittäisten asiakastapaamistensa aiheita ovat kokonaisuuden- ja laadunhallinta sekä prosessien kehittäminen. Tommin kanssa pääsette rakentamaan ratkaisuja kohti laadukkaampaa ja hallitumpaa liiketoimintaa Arterin ohjelmistojen avulla.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!