Webinaaritallenne

Paremman etätyökulttuurin tutkimusmatka – from Arter, with love

Katso tallenne

Katso webinaaritallenne tästä:

Etätyöt tuntuvat tulleen uutena työntekomuotona enemmän tai vähemmän jäädäkseen, samoin kuin tarve uusille töiden tekemisen ja kommunikaation mahdollistamisen rakenteille ja uudenlaiselle johtamiselle.

Onkin mielenkiintoista nähdä, miten tätä etätöiden tekemiseen siirtymisen aikaa muistellaan esimerkiksi viiden vuoden kuluttua työelämässä – millaiset toimenpiteet huomattiin toimiviksi ja missä mentiin oikein kunnolla metsään?

Jotta vältyttäisiin pahimmilta ojaan ajoilta ja selvittäisiin todennäköisimmin etätyökulttuurin voittajina, aktiivinen seuranta, proaktiiviset toimet ja uudesta työntekotavasta hellän niskalenkin nappaaminen ovat olennaisessa roolissa.

Tässä webinaarissa tutustutaan HR-päällikkö Laura Huusarin johdolla jo tutkittuun tietoon etätöistä työntekomuotona, ja mihin yritysten jo nykytiedon valossa olisi hyvä kiinnittää huomiota. Kurkistamme myös Arterin omaan tutkimusmatkaan paremman etätyökulttuurin rakentamiseksi – toisin sanoen kokeilemalla esimerkiksi erilaisia työn tekemisen ja kohtaamisen tapoja varsin pienellä kynnyksellä!

Avaamme myös omia hyviksi toteamiamme vinkkejä kommunikaation parantamiseksi etätyössä. Lopuksi kuulemme muutamien arterlaisten kokemuksia työntekemisen muutoksesta lähes täysin etänä tehtäväksi – miten he ovat taklanneet vastaan tulleita etätyöhaasteita?

Webinaari sopii erityisesti: yritysten johto / esimiehet / tiiminvetäjät, HR ja etätöitä tekevät asiantuntijat.

Webinaari tarjoaa:

  • Jo olemassa olevaa, tutkittua tietoa etätöiden tekemisestä ja siihen liittyvistä haasteista.
  • Kurkistuksen Arterin etätyökulttuurin kehittämiseen – do’s and don’ts
  • Miten ns. livetöiden tekemisen muuttuminen etätyöksi on vaikuttanut erilaisissa työtehtävissä? Miten asiantuntijat ovat taklanneet omia etätyöhaasteitaan? ”vinkit etätyöntekijältä toiselle”

Puhujat

Laura pitää huolta arterlaisista ja vastaa HR-toiminnosta. Laura on ammentanut HR-oppinsa ja periaatteensa Englannista, Leeds Beckett Universitystä ja hänen taustansa vie rekrytoinnin ja työhyvinvoinnin kehittämisen pariin. Lauran sydän sykkii erityisesti inhimillisyydelle ja jatkuvalle oppimiselle. Hänet tunnetaan myös pienen ja itsepäisen mäyräkoiran, Toivon, huoltajana ja kämppiksenä.