Webinaaritallenne

Paremman etätyökulttuurin tutkimusmatka Vol. 2 – Parhaat opit ja kokemukset

Katso tallenne

Katso webinaaritallenne tästä:

Mitä etätyön kehittämisen kokeiluista on opittu?

Tämä webinaari on jatko-osa Arterin joulukuun 2020 ”Paremman etätyökulttuurin tutkimusmatka- From Arter with Love” -webinaarille. Voit katsoa tallenteen aiemmasta webinaarista täällä. Kun edellisellä kerralla avasimme erilaisia kokeiluun otettuja lähestymistapoja työn tekemisen, kohtaamisen ja kommunikaation kehittämiselle etätyökontekstissa, tässä webinaarissa syvennymme siihen, mitkä näistä ovat lähteneet lentoon ja mitkä jäivät testausasteelle.

Avaamme lisäksi uusia, kokeiluun päässeitä toimintamallejamme: miten juhlistaa ja viettää virkistyspäivää etänä? Miten uudet työntekijät saadaan mukaan porukkaan etätyökontekstissa?

Saamme webinaariin mukaan myös vieraan, Helen Sähköverkon kehityspäällikkö Minna Paavolan, rikastuttamaan näkemyksiä näistä aiheista. Kuulemme etätyökulttuurin kehittämisestä Helen Sähköverkolla – miten he ovat taklanneet vastaan tulleita etätyöhaasteita?

Webinaarista saavat hyötyä erityisesti organisaatioiden johto, esihenkilöt, tiiminvetäjät ja HR, sekä kaikki etätöitä tekevät asiantuntijat.

Webinaarissa:

  • Kurkistamme Arterin etätyökulttuurin kehittämiseen – Millaiset lähestymistavat ovat osoittautuneet onnistuneiksi? Miksi toiset niistä jäivät proto-asteelle?
  • Tutustumme myös siihen, miten etätyökulttuuria on kehitetty muissa asiantuntijayrityksissä.

Puhujat

Laura pitää huolta arterlaisista ja vastaa HR-toiminnosta. Laura on ammentanut HR-oppinsa ja periaatteensa Englannista, Leeds Beckett Universitystä ja hänen taustansa vie rekrytoinnin ja työhyvinvoinnin kehittämisen pariin. Lauran sydän sykkii erityisesti inhimillisyydelle ja jatkuvalle oppimiselle. Hänet tunnetaan myös pienen ja itsepäisen mäyräkoiran, Toivon, huoltajana ja kämppiksenä.

Minna Paavola

Kehityspäällikkö, Helen Sähköverkko Oy

Helen Sähköverkon tehtävänä on siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Minna on yhtiön intohimoinen toiminnankehittäjä, jonka sydäntä lähellä ovat työympäristön kehittäminen, ketterät toimintatavat ja työyhteisöviestintä.