Webinaaritallenne

Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin

Katso tallenne

Ota pikastartti kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen Arter Framework -hallintamallin avulla. Tässä webinaarissa tutustut siihen, miten ARC-ohjelmisto ja Arterin kehittämä kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli auttaa organisaatiota visualisoimaan toimintaansa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa ja strategiaa.

Viiden osa-alueen viitekehys, Arter Framework, ohjaa tekemistä, eikä kuvaamistyötä tarvitse aloittaa täysin tyhjästä. Webinaarin avulla hahmotat, miten Arter Framework -mallipohjan avulla kuvataan organisaation kokonaisarkkitehtuuria, eli organisaation toimintaa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa ja strategiaa visuaalisella tavalla.

Webinaarissa pääset myös tutustumaan Arterin kokonaisarkkitehtuurin mallintamiseen ja hallintaan kehitettyyn ARC-ohjelmistoon.

ARC on joustava, suomen kielinen ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva ohjelmisto, joka sisältää valmiit rakenteet kokonaisarkkitehtuurin hallintaan ja kuvaamiseen. 

Webinaaritallenteen avulla tutustut:

  • Organisaation toiminnan visuaaliseen mallintamiseen.
  • Kokonaisarkkitehtuurin hallintamallin pohjaan Arter Frameworkiin ja sen rakenteeseen kokonaisarkkitehtuurin kuvaamisen tukena.
  • Kokonaisarkkitehtuurin työkalu ARC-ohjelmiston perustoiminallisuuksiin.

Webinaari sopii:

  • Kokonaisarkkitehdeille,
  • kaikille organisaation ja toiminnan kehittämisestä vastaaville
  • niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoille.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.