Webinaaritallenne

Riskienhallinnan perusteet

Katso tallenne

Riskienhallinta on tärkeä osa laatujärjestelmää. Riskilähtöisyys nostettiin päätöksenteon perustaksi ISO 9001:2015 versiossa, jossa riskejä jaotellaan kahteen ryhmään, uhkiin ja mahdollisuuksiin.

Tässä webinaarissa lähdemme liikkeelle uhkien ja mahdollisuuksien tunnistamisesta ja arvioimisesta organisaatiossa. Tämän jälkeen jälkeen pääset tutustumaan riskien tehokkaaseen analysointiin, hallintaan ja seurantaan IMS-toimintajärjestelmän avulla.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.