Webinaaritallenne

Selkeä prosessiarkkitehtuuri on laadunhallinnan kivijalka

Katso tallenne

Kuinka paljon prosesseja pitää kuvata? Miten prosessit tulisi kuvata? Kuinka tarkalle tasolle kannattaa mennä? Mitä on selkeä prosessiarkkitehtuuri? Nämä kysymykset ovat tyypillisiä tilanteessa, jossa organisaation prosessiarkkitehtuuria ei ole määritelty.

Hyvin suunniteltu ja selkeä prosessiarkkitehtuuri on laadunhallinnan kivijalka, joka mahdollistaa prosessimaisen toiminnan sekä prosessien johtamisen. Asioiden väliset yhteydet selkeytyvät ja kehitystoiminta tehostuu, kun prosesseja tukee hyvin määritelty ja dokumentoitu hierarkia. Arkkitehtuuri ja hierarkia eivät hyvin suunniteltuina luo ylimääräistä byrokratiaa toiminnan kehittämiseen. Päinvastoin ne vauhdittavat ja mahdollistavat kehitystyön, kun asioilla on selkeät omistajat ja niistä voidaan puhua yhteisillä termeillä.

Tässä webinaarissa opit prosessiarkkitehtuurin tarpeellisuudesta ja tututustut sen suunnittelun osa-alueisiin.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.