Webinaaritallenne

Tehtävien ja hakutyökalujen hyödyntäminen IMS-ohjelmistossa

Katso tallenne

Tässä webinaarissa käsitellään IMS-ohjelmiston eri hakutyökaluja. Lisäksi webinaarissa käydään läpi Tehtävät-osion käyttöä raporttiehin  ja riskienhallintatoimenpiteisiin liittyen.

Webinaarin tarkoituksena on syventää osaamistasi IMS-ohjelmiston hakutyökalujen ja Tehtävät-osion osalta sekä tarjota käytännön esimerkkejä niiden hyödyntämiseen.

Opi lisää IMS-ohjelmiston hakutyökaluista sekä Tehtävät-osion hyödyntämisestä – lataa webinaaritallenne alla olevan lomakkeen avulla itsellesi. 

 

Webinaarin avulla:

  • Ymmärrät miten IMS-ohjelmiston dokumenttien hakunäkymät ja tallennetut haut toimivat.
  • Opit miten IMS-ohjelmiston Tehtävät-osiota voi hyödyntää raporttien yhteydessä sekä riskienhallintatoimenpiteiden yhteydessä.
  • Saat käytännön esimerkkejä yllä olevien työkalujen hyödyntämisen avuksi.

Webinaari sopii erityisesti:

  • IMS-ohjelmiston pääkäyttäjille.
  • Poikkeamien ja riskienhallinnasta kiinnostuneille.
  • IMS-ohjelmiston Dokumentit-osion käyttäjille.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.