Webinaari

Tiedonhallintamalli valmis, mitä sitten?

Ilmoittaudu webinaariin

Ota haltuun muutosvaikutusten arviointi

Kun tiedonhallintamallin pohjamateriaali on saatu valmiiksi, sitä olisi tarkoitus hyödyntää myös osana organisaation normaalia päivittäistä kehitystyötä. Tässä apuna toimii laissakin esiintynyt muutosvaikutusten arviointi, vai toimiiko?

Webinaarissa on tarkoitus käydä läpi, miten muutosvaikutusten arviointia voidaan toteuttaa ja miten sen avulla voidaan kehittää ja ylläpitää niin omaa toimintaa kuin tiedonhallintamallin sisältöäkin.

Tarkoituksena on pureutua ARC-ohjelmiston syövereihin ja löytää sieltä apuvälineitä tämän lainkohdan toteuttamiseen.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä on muutosvaikutusten arviointi.
  • Miksi muutosvaikutusten arviointi on tärkeä osa tiedonhallintamallia.
  • Miten muutosvaikutuksia voidaan konkreettisesti arvioida ARC-ohjelmiston työkalujen ja menetelmien avulla.

Ilmoittaudu

TI 15.09.2020 09:00 - 10:00 Online

Tiedonhallintamalli valmis, mitä sitten?

Online Ilmainen

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!