Webinaari

Tietoturva osana kokonaisarkkitehtuuria

Ilmoittaudu webinaariin

Miksi tietoturvaa ja kokonaisarkkitehtuuria voi, tai jopa kannattaa tehdä samalla metodiikalla?

Tässä webinaarissa arkkitehtuurin asiantuntija Toni Vehmaanperä käy läpi tietoturvan ja kokonaisarkkitehtuurin viitekehyksiä ja standardeja, etsien niistä yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia. Jos organisaatiossa on tehty näistä palikoista toista, voisiko myös toinen palikka hyötyä siitä?

Esittelemme myös, miten Arterin ARC-ohjelmisto sopii ratkaisuksi tietoturvan ja kokonaisarkkitehtuurin kohtauttamiseen. ARC:n avulla organisaationne voi dokumentoida selkeään muotoon parhaan yhtenäisen näkemyksen tämänhetkisestä toiminnasta, jotta sitä voidaan myös yhdessä linjakkaasti kehittää.

Webinaari sopii tietoturvan tai kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijoille, jotka haluavat tuottaa lisäarvoa omalle työlleen tai edistää yleistä hyvää ja yhteentoimivuutta organisaatiossaan.

Mikäli alareunan ilmoittautumislomake ei näy, kokeile toista selainta. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.

Miksi osallistua?

  • Hahmotat, mitä yhteistä organisaation tietoturvalla ja kokonaisarkkitehtuurilla on
  • Näet käytännössä, miten arkkitehtuuri- ja tietoturvatyötä voidaan soveltaa ja hyödyntää ristiin

Ilmoittaudu

TI 24.03.2020 09:00 - 10:00 Online

Tietoturva osana kokonaisarkkitehtuuria

Online Ilmainen

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Miten osallistun

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (Google Chrome). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!