Webinaaritallenne

Uudistunut EFQM Excellence -malli – mikä on muuttunut?

Katso tallenne

Uusi EFQM-mallin 2020-versio esiteltiin Helsingissä kansainvälisessä EFQM Forum -seminaarissa lokakuussa. Uudistus on merkittävä ja monet mallissa pitkään vaikuttaneet piirteet ovat muuttuneet.

EFQM-malli on organisaation toiminnan ja tulosten arvioinnin viitekehys. Malli toimii pohjana monille kansallisille ja kansainvälisille laatupalkintokilpailuille. Suomessa esimerkiksi Elisa Oyj, Fujitsu Finland Oy, Botnia Mill Service Oy sekä Helsingin kaupungin tarkastusvirasto ovat vauhdittaneet viime vuosina toimintansa kehitystä mallin avulla.

Katso webinaari, jossa kuulet mistä uudessa mallissa on kyse, mikä on muuttunut ja mitä se kaikki tarkoittaa sinulle!

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

Lähettämällä hyväksyn, että antamani henkilötiedot tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Markus on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Hänestä laatu on hauskaa ja toivoo myös Arterin asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä Markukselta löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti sekä EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.