Webinaaritallenne

Uudistunut EFQM Excellence -malli – mikä on muuttunut?

Katso tallenne

Uusi EFQM-mallin 2020-versio esiteltiin Helsingissä kansainvälisessä EFQM Forum -seminaarissa lokakuussa. Uudistus on merkittävä ja monet mallissa pitkään vaikuttaneet piirteet ovat muuttuneet.

EFQM-malli on organisaation toiminnan ja tulosten arvioinnin viitekehys. Malli toimii pohjana monille kansallisille ja kansainvälisille laatupalkintokilpailuille. Suomessa esimerkiksi Elisa Oyj, Fujitsu Finland Oy, Botnia Mill Service Oy sekä Helsingin kaupungin tarkastusvirasto ovat vauhdittaneet viime vuosina toimintansa kehitystä mallin avulla.

Katso webinaari, jossa kuulet mistä uudessa mallissa on kyse, mikä on muuttunut ja mitä se kaikki tarkoittaa sinulle!

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.