Uutinen

Arter Oy:lle on valittu uusi liiketoimintajohtaja

Julkaistu 12.06.2023

 Arter Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Ossi Ritola jää eläkkeelle 30.6.2023. Uudeksi liiketoimintajohtajaksi on valittu Mika Tarhala, joka aloittaa 1.7.2023.

Kiitän jokaista arvokkaasta yhteistyöstä sekä luottamuksesta, jota olette osoittaneet Arteria kohtaan. Seuraajakseni on valittu Mika Tarhala. Siirtymäaikana olen perehdyttänyt häntä tehtävään ja olen vakuuttunut siitä, että hän tuo mukanaan vahvan osaamisen ja innostuksen jatkaa yhteistyötä kanssanne”, Ossi Ritola.

Mika Tarhala siirtyi Ramboll Finland nimisestä rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyrityksestä Arterille. Mikalla on vankka kokemus SaaS-liiketoiminnan johtamisesta, jossa yhdistyvät ohjelmistot ja konsultointi.

Ohjelmisto- ja konsultointiliiketoimintamallit, SaaS-liiketoiminnan luotsaaminen ja kehittäminen sekä ihmisten johtaminen ovat vahvuuksiani. Lisäksi moni Arterin nykyisistä asiakkaista ovat jo minulle entuudestaan tuttuja. Pystyn varmasti myös tuomaan mukanani uusia näkökulmia Arterin toimintaan”, Mika Tarhala.

Lisätietoja:

 

Mika Tarhala, Arter Oy
Mika Tarhala, Arter Oy.