Webinaari

ARC- ja IMS-ohjelmiston uusi Riskienhallintamoduuli

Ilmoittaudu webinaariin

Millaista edustamasi organisaation riskienhallintatyö on? Onko se tiedettä, taidetta, absrakteja käsitteitä, käytännönläheistä ajattelua vai kaikkea tuolta väliltä? Mitä ikinä se onkaan – helposta kokonaisuudesta ei varmistikaan ole kyse.

Tässä webinaarissa Arterin tuoteomistaja Ari Laitinen sekä avainasiakaspäällikkö Roope Sirviö kertovat uudesta ARC- ja IMS-ohjelmistoihin kehitetystä Riskienhallintamoduulista, sen ominaisuuksista ja siitä, kuinka saat moduulin käyttöösi.

Tulet kuulemaan mitkä asiat ovat toimineet keskeisinä suuntaviivoina kehityksessä. Opit riskimoduulin keskeiset toiminnallisuudet ja pystyt peilaamaan niitä oman organisaation tarpeisiin. Ymmärrät miten saat riskimoduulin oman organisaationne käyttöön ja kuulet riskimoduulin tulevaisuuden kehitysnäkymistä.

Varaa paikkasi webinaariin alla olevan lomakkeen avulla.

Miksi osallistua?

  • Ymmärrät, mitä kaikkea uudella Riskienhallintamoduulilla pystyy tekemään.
  • Opit, miten uusi moduuli kytkeytyy Arterin muihin tuotteisiin eli ARC- ja IMS-ohjelmistoon.
  • Tiedät, miten saat uuden Riskienhallintamoduulin organisaatiosi käyttöön.

Webinaari sopii erityisesti:

  • Olemassa olevat Arterin ARC- ja IMS-ohjelmistoasiakkaat.

Ilmoittaudu

TI 28.02.2023 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Uusi Riskienhallintamoduuli

Online Ilmainen

Puhujat

Ari toimii Arterin IMS-ohjelmiston tuoteomistajana. Hänen missiona on maksimoida Arterin ohjelmistotuotteiden arvoa. Erityisen tärkeänä hän pitää laadunhallintaan erikoistuneen IMS-ohjelmiston kehittämisen, jotta ohjelmisto palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Ari kokee asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisen olevan kaikkein tärkeintä hänen roolissaan.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.