Webinaaritallenne

ARC-ohjelmiston pääkäyttäjän tärkeimmät tehtävät

Katso tallenne

ARC-ohjelmiston pääkäyttäjän rooli on ohjelmiston käytettävyyden kannalta elintärkeä. Se sisältää kriittisiä tehtäviä koskien käyttäjien oikeuksia, niiden hallintaa sekä ohjelmiston sisällön rakennetta. Selkeä pääkäyttäjän rooli edesauttaa järjestelmän tehokasta käyttöä ja jalkautumista.

  • Tässä webinaarissa Arterin Customer Success Specialistit Ville Lukkaroinen ja Nora Asikainen perehdyttävät tuoreita pääkäyttäjiä ja virkistivät kokeneempien muistia.
  • Kehittämällä osaamistasi pääkäyttäjän tehtävissä varmistat ARC-ohjelmiston sujuvan käytön ja kehityksen.
  • Webinaarissa käymme läpi ohjelmiston painikkeet ja asetukset sekä annamme konkreettisia käytännön esimerkkejä pääkäyttäjän arkeen.

Lataa webinaaritallenne itsellesi alla olevan lomakkeen avulla.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä pääkäyttäjän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu?
  • Miten rakentaa sujuva käyttäjähallinta?
  • Miten lähestyä ARC-ohjelmiston sisällön hallintaa?

Webinaari on tarkoitettu:

  • Kaikille ARC-ohjelmiston tuleville ja nykyisille pääkäyttäjille.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Ville Lukkaroinen toimii Arterilla asiakasvastaavana ja hän on tehnyt yhteistyötä Arterin ohjelmistoasiakkaiden kanssa jo usean vuoden ajan. Hänet olet voinut tavata Arter asiakaspäivien juontajana tai Teams-kokousten vetäjänä. Villellä on rutkasti näkemystä IMS- sekä ARC-ohjelmistojen hyödyntämisestä erilaisissa organisaatioissa ja hän taklaa mielellään niiden käyttöön liittyviä haasteita.

Nora Asikainen on yksi Arterin asiakasvastaavista. Noraa innostaa erityisesti laadun- ja riskienhallinta. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan tasavertaisena yksilönä ja tavoitteenaan hänellä on tuottaa arvoa jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Nora auttaa sekä ARC- että IMS-asiakkaita onnistumaan työssään.