Webinaaritallenne

Avaimet onnistuneeseen prosessityöhön – Näin saavutat tuloksia

Katso tallenne

Usein kuulee organisaatioissa sanottavan: ”on meillä prosesseja kuvattuna, mutta ei niitä kukaan lue”. Saattaa jopa olla, että sana prosessi on muodostunut organisaation yhteiseksi kirosanaksi. Miksi prosesseja siitä huolimatta edelleen kuvataan?

Tässä webinaarissa käymme läpi, miten prosessityöllä saavutetaan tuloksia, sekä miksi prosessityössä on myös saatettu kohdata epäonnistumisia.

Lisäksi puhumme myös onnistuneen prosessityön suunnittelusta ja jalkauttamisesta. Mihin onnistuneella prosessityöllä on vaikutusta ja mitä tulisi tehdä, jotta prosessit eivät jäisi vain ”bittihyllyyn” pölyttymään? Prosessien kuvaamisessa tulee muistaa, että kyse on toiminnan havainnollistamisesta. Työn todellinen hyöty tulee pitkäjänteisestä kehitystyöstä!

Webinaari sopii kehityspäälliköille, prosessiomistajille, prosessin kehitystyötä tekeville, sekä yksiköiden esihenkilöille, joilla on keskeinen asema prosessien jalkauttamisessa.

Tässä webinaarissa:

  • Opit, miksi prosesseja piirretään
  • Hahmotat miten tarkasti prosesseja tulisi kuvata
  • Näet, miten prosessikuvauksia hyödynnetään eri työtehtävissä
  • Hahmotat myös prosessikuvausten roolin toiminnan kehittämisessä

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.