Webinaari

CSRD:n ja vastuullisuuden lyhyt oppimäärä

Ilmoittaudu webinaariin

Tiedätkö, mitä vastuullisuus ja kestävä liiketoiminta tarkoittaa käytännössä? Kaipaatko selkeytystä siihen, miten vastuullisuustyötä olisi järkevää lähestyä? Tuottaako uusi kestävyysraportointidikrektiivi CSRD päänvaivaa?

Varaa paikkasi CSRD:n ja vastuullisuuden lyhyt oppimäärä -webinaariin, jossa käymme läpi muun muassa seuraavaa:

  • Vastuullisuuden määritelmä ja vastuullisuus yrityksen eri funktioissa,
  • Arvoketjuajattelun ja sidosryhmät.
  • CSRD ja kestävyysraportointi.

Kenelle webinaari sopii?

  • Webinaari sopii etenkin vastuullisuus-, ympäristö-, hankinta- ja laatuasioiden parissa työskenteleville asiantuntijoille, kehittämis- ja johtotehtävissä työskenteleville.

Varaa paikkasi webinaarin alla olevan lomakkeen avulla. 

Ilmoittaudu

TI 07.05.2024 10:00 - 11:00 Online

Webinaari: CSRD:n ja vastuullisuuden lyhyt oppimäärä

Online Ilmainen

Puhujat

Arterin vanhempi vastuullisuuskonsultti, tekniikan tohtori Appu Haapio-Karjalainen on kestävän kehityksen ja vastuullisuusjohtamisen monitaitaja 20 vuoden kokemuksella.

Apulla on laaja-alainen näkemys yritysvastuun kehittämisestä ja jalkauttamisesta eri toimialoilla. Hänen painopistealueitaan ovat yritysvastuu strategisena työkaluna, vastuullisuusjohtamisen kehittäminen sekä kestävyysraportointi. Appu osaa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja priorisoida niitä. Verkostojen rakentaminen on yksi hänen vahvuuksistaan.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.