Webinaaritallenne

Draw-piirtoeditori ARC- ja IMS-ohjelmistossa

Katso tallenne

Tervetuloa Draw-piirtoeditorin webinaariin!

IMS- ja ARC-ohjelmistoissa voit nyt ottaa käyttöön uuden Draw-piirtoeditorin. Se tarjoaa helpon tavan luoda kauniita kaavioita ja monimutkaisia prosesseja.

Tämä webinaari on suunnattu kaikille ohjelmistoasiakkaillemme, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen kaavioiden sekä prosessien luomisessa ja kehittämisessä.

Tässä ARC- ja IMS-ohjelmistoasiakkaille tarkoitetut ohjeet Draw-piirtoeditorin käyttöönottoon:

Webinaarin avulla:

  • Opit Draw-editorin perusteet: Saat kattavan katsauksen Draw-piirtoeditorin perustoimintoihin ja käyttöliittymään niin kaavioiden luojan kuin katsojan näkökulmasta.
  • Ymmärrät, millaisia Draw-editorin edistyneemmät ominaisuudet ovat: Tutustu edistyneempiin ominaisuuksiin, kuten editorin tasojen käyttöön, jotta voit luoda monimutkaisempia ja tarkempia kuvioita.
  • Saat käytännön esimerkkejä omassa arjessa hyödynnettäväksi: Käymme läpi esimeriksi uimaratakaavioita ja prosessien piirtämistä, jotta voit soveltaa oppimaasi omiin projekteihisi ja tuomaan Draw-editorin osaksi IMS- tai ARC-ohjelmistoa.

Kenelle webinaari sopii?

  • Kaikille IMS- ja ARC-ohjelmistojen käyttäjille.

Lataa webinaaritallenne alla olevan lomakkeen avulla. 

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Ville Lukkaroinen toimii Arterilla asiakasvastaavana ja hän on tehnyt yhteistyötä Arterin ohjelmistoasiakkaiden kanssa jo usean vuoden ajan. Hänet olet voinut tavata Arter asiakaspäivien juontajana tai Teams-kokousten vetäjänä. Villellä on rutkasti näkemystä IMS- sekä ARC-ohjelmistojen hyödyntämisestä erilaisissa organisaatioissa ja hän taklaa mielellään niiden käyttöön liittyviä haasteita.