Webinaari

IMS-ohjelmiston pääkäyttäjän tärkeimmät tehtävät

Ilmoittaudu webinaariin

IMS-ohjelmiston pääkäyttäjän rooli on ohjelmiston käytettävyyden kannalta elintärkeä. Se sisältää kriittisiä tehtäviä koskien käyttäjien oikeuksia, niiden hallintaa sekä ohjelmiston sisällön rakennetta. Selkeä pääkäyttäjän rooli edesauttaa järjestelmän tehokasta käyttöä ja jalkautumista.

  • Tässä webinaarissa Arterin Customer Success Specialistit Ville Lukkaroinen ja Nora Asikainen perehdyttävät tuoreita pääkäyttäjiä ja virkistivät kokeneempien muistia.
  • Kehittämällä osaamistasi pääkäyttäjän tehtävissä varmistat IMS-ohjelmiston sujuvan käytön ja kehityksen.
  • Käymme läpi painikkeet ja asetukset sekä esitämme konkreettisia käytännön esimerkkejä pääkäyttäjälle.

Varaa paikkasi webinaariin alla olevan lomakkeen avulla. 

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä pääkäyttäjän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu?
  • Miten rakentaa sujuva käyttäjähallinta?
  • Miten lähestyä IMS-ohjelmistossa sisällön hallintaa?

Webinaari on tarkoitettu:

  • Kaikille IMS-ohjelmiston tuleville ja nykyisille pääkäyttäjille.

Ilmoittaudu

TI 13.06.2023 09:00 - 09:45 Online

Webinaari: IMS-ohjelmiston pääkäyttäjän tärkeimmät tehtävät

Online Ilmainen

Puhujat

Ville Lukkaroinen toimii Arterilla Customer Success Specialistina ja hän on tehnyt yhteistyötä Arterin ohjelmistoasiakkaiden kanssa jo usean vuoden ajan. Hänet olet voinut tavata Arter asiakaspäivien juontajana tai Teams-kokousten vetäjänä. Villellä on rutkasti näkemystä IMS- sekä ARC-ohjelmistojen hyödyntämisestä erilaisissa organisaatioissa ja hän taklaa mielellään niiden käyttöön liittyviä haasteita.

Nora Asikainen on yksi Arterin asiakasvastaavista. Noraa innostaa erityisesti laadun- ja riskienhallinta. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan tasavertaisena yksilönä ja tavoitteenaan hänellä on tuottaa arvoa jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Nora auttaa sekä ARC- että IMS-asiakkaita onnistumaan työssään. 

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.