Webinaaritallenne

ISO 27001:2022 Mitkä ovat uuden version keskeiset muutokset?

Katso tallenne

ISO 27001 viitekehyksestä julkaistiin uusi versio loppuvuodesta 2022. Uusi versio sisältää muutamia uudistuksia, joista keskeisimmät käymme tässä webinaarissa läpi.

Tietoturvan varmistaminen keskittyy tiedon luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden takaamiseen erilaisissa organisaation tarpeissa ja tilanteissa.

Kaikkien organisaatioiden toimintaympäristö on uniikki, joten yhtä oikeaa mallia ei ole, vaan organisaation tulee tunnistaa suojattavat kohteet ja tavoiteltavan tietoturvallisuuden tason, jotta ihmiset, teknologiat ja yhteiset toimintatavat takaavat yhdessä riittävän tietoturvan.

Lataa webinaaritallenne itsellesi alla olevan lomakkeen avulla ja ota ISO 27001:2022 keskeisimmät muutokset haltuusi.

Webinaaritallenteen avulla opit:

  • ISO 27001:2022 keskeiset muutokset.

Webinaaritallenne sopii kaikille, jotka

  • valmistautuvat siirtymään ISO 27001:2017 versiosta ISO 27001:2022 versioon.
  • kehittävät organisaation tietoturvaa.
  • tähtäävät ISO 27001 -sertifiointiin.
  • haluavat laajentaa ARC- tai IMS-ohjelmiston käyttöä tietoturvaan.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Arterin seniortason konsultti Jari Saalilla on lähes 30 vuoden historia eri organisaatioiden toiminnan kehittämisen parista. Hänellä on laaja kokemus ja tietämys johtamisen, toimintajärjestelmien, riskienhallinnan ja jatkuvuuden sekä tiedonhallinnan ja -turvan osa-alueilta. Jari saa usein palautetta siitä, miten hänen rauhallinen ja määrätietoinen tapansa luotsata asiakasprojekteja tarttuu projektiryhmiin: suunnitellut muutokset tulevat tehdyiksi ja ne juurtuvat arkeen.