Webinaaritallenne

Mahdollisuudet osana toimivaa riskienhallintaa

Katso tallenne

Riskienhallinta on pitkään ollut organisaatioon kohdistuvien uhkien tunnistamiseen ja käsittelyyn liittyvä työkalu, mutta uusimmissa ISO-standardeissa riskienhallintaan lisättiin myös positiivisten riskien eli mahdollisuuksien käsittely.

Webinaarissa käymme läpi:

  • mitä mahdollisuudet tarkoittavat riskienhallinnan näkökulmasta ja
  • miltä mahdollisuuksien käsittely näyttää osana riskienhallintaa ja päätöksentekoa.

Hahmotat, miten mahdollisuudet saadaan osaksi riskienhallintaa, miten mahdollisuuksia tunnistetaan ja arvioidaan, sekä miten niiden perusteella voidaan tehdä päätöksiä. Kuulet myös esimerkkejä mahdollisuuksista riskienhallinnassa ja miten niiden käsittely eroaa uhkien käsittelystä.

Webinaari sopii erityisesti organisaation riskienhallinnasta vastaaville, sekä ISO-sertifikaattien riskienhallintavaatimuksista kiinnostuneille.

Webinaarissa:

  • Opit tunnistamaan mahdollisuuksia, sekä arvioimaan ja vertaamaan organisaation uhkia ja mahdollisuuksia keskenään
  • Näet miten voit sisällyttää mahdollisuudet osaksi riskienhallintaa

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.