Webinaaritallenne

Mittaaminen ja analysointi jatkuvan kehittämisen polttoaineena

Katso tallenne

Mittaamisen tarkoitus on vähentää (päätösten) epävarmuutta, eli vähentää virheitä. Myös prosesseja pitää mitata ja analysoida, jotta ymmärrämme paremmin niiden toimintaa ja osaamme tehdä parempia päätöksiä organisaation prosessien kehittämiseksi.

Ilman hyvää mittaamista ja analysointia jatkuvan kehittämisen sykli ei toimi ja organisaatio uhkaa jäädä junnaamaan paikoilleen ja lopulta taantua. Tässä webinaarissa tutustut prosessien mittaamisen ja tulosten analysoinnin merkitykseen: kuulet miksi mitata ja miten ymmärtää mittaustulosta.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka pohtivat miten toteuttaa prosessien mittaamista.

Miksi ladata webinaaritallenne?

  • Ymmärrät mistä on kyse, kun puhutaan mittaamisesta ja analysoinnista.
  • Opit, miksi mitata ja miten ymmärtää mittaustulosta.
  • Hahmotat ennakoivan mittaamisen merkityksen.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaatti.