Webinaaritallenne

QEHS – Miksi johtaa ja kehittää laatua, ympäristövastuullisuutta, työturvallisuutta ja työterveyttä kokonaisuutena? 

Katso tallenne

Olemme monesti tottuneita ajattelemaan laatua, ympäristövastuullisuutta sekä työturvallisuutta ja -terveyttä erillisinä teemoina, joita tulisi myös johtaa ja kehittää erikseen. Tiivistetysti tätä perinteistä ajattelua voisi kuvata niin, että

  • laatua tehdään asiakkaille,
  • ympäristötyötä yhteiskunnalle ja
  • TTT-toimintaa omalle henkilöstölle.

Todellisuus ei kuitenkaan ole näin eriytynyt tai yksioikoinen.  

Kaikkien kolmen kokonaisuuden taustalla vaikuttaa sama ajatus: toiminnan edellytysten ja jatkuvuuden turvaaminen. Tavoitteita voidaan myös ajaa yhteneväisillä menettelyillä.

Webinaarissa tutustumme malleihin ja ideaan QEHS-johtamisen taustalla ja siihen, miten hyötyjä laatu-, ympäristö- ja TTT-näkökulmien yhteisellä kehittämisellä toiminnassa voidaan toiminnassa saavuttaa.   

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä QEHS-johtamisella tarkoitetaan ja millaisia viitekehyksiä siihen löytyy.
  • Miten laatu-, ympäristö- ja TTT-näkökulmia yhtenä kokonaisuutena kehittämällä saadaan hyötyjä toiminnalle.
  • Miten QEHS-näkökulmaa voi kehittää eteenpäin omassa organisaatiossa.
  • Millaisia konkreettisia keinoja QEHS-johtamiseen ja -kehittämiseen löytyy.

Kenelle webinaari sopii?

  • Heille, joita kiinnostaa laadun, ympäristö- ja TTT-näkökohtien kehittäminen toiminnassa ja jotka haluaisivat saada hyötyjä näiden näkökulmien keskinäisestä integroinnista.
  • Asiantuntijan, päällikön ja johtajan roolissa työskenteleville.
  • Ei ole väliä, oletteko vasta alkutaipaleella asian kanssa tai jo pidemmällä – webinaari tarjoaa taustaa ja vinkkejä sekä alkuun pääsemiseen että toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Lataa webinaaritallenne itsellesi alla olevan lomakkeen avulla. 

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Evelina Saarela toimii konsulttina Arterilla. Evelinalta löytyy kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmistä sekä niihin liittyvistä teknisistä ratkaisuista niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen vahvuutena on ISO-johtamisjärjestelmästandardien soveltaminen käytäntöön. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta yritysten sisäisistä kehitystehtävistä, muun muassa sisäisten auditointien vastaavana sekä IMS-ohjelmiston pääkäyttäjänä. Evelinan työskentelylle on ominaista keskusteleva ja ratkaisukeskeinen ote sekä kyky auttaa hahmottamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Evelinalta löytyy myös IPMA D -projektiosaajasertifikaatti.