Webinaari

QEHS – Miksi johtaa ja kehittää laatua, ympäristövastuullisuutta, työturvallisuutta ja työterveyttä kokonaisuutena? 

Ilmoittaudu webinaariin

Olemme monesti tottuneita ajattelemaan laatua, ympäristövastuullisuutta sekä työturvallisuutta ja -terveyttä erillisinä teemoina, joita tulisi myös johtaa ja kehittää erikseen. Tiivistetysti tätä perinteistä ajattelua voisi kuvata niin, että

  • laatua tehdään asiakkaille,
  • ympäristötyötä yhteiskunnalle ja
  • TTT-toimintaa omalle henkilöstölle.

Todellisuus ei kuitenkaan ole näin eriytynyt tai yksioikoinen.  

Kaikkien kolmen kokonaisuuden taustalla vaikuttaa sama ajatus: toiminnan edellytysten ja jatkuvuuden turvaaminen. Tavoitteita voidaan myös ajaa yhteneväisillä menettelyillä.

Webinaarissa tutustumme malleihin ja ideaan QEHS-johtamisen taustalla ja siihen, miten hyötyjä laatu-, ympäristö- ja TTT-näkökulmien yhteisellä kehittämisellä toiminnassa voidaan toiminnassa saavuttaa.   

Varaa paikkasi webinaariin alla olevan lomakkeen avulla. 

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä QEHS-johtamisella tarkoitetaan ja millaisia viitekehyksiä siihen löytyy.
  • Miten laatu-, ympäristö- ja TTT-näkökulmia yhtenä kokonaisuutena kehittämällä saadaan hyötyjä toiminnalle.
  • Miten QEHS-näkökulmaa voi kehittää eteenpäin omassa organisaatiossa.
  • Millaisia konkreettisia keinoja QEHS-johtamiseen ja -kehittämiseen löytyy.

Webinaari sopii erityisesti:

  • Heille, joita kiinnostaa laadun, ympäristö- ja TTT-näkökohtien kehittäminen toiminnassa ja jotka haluaisivat saada hyötyjä näiden näkökulmien keskinäisestä integroinnista. Esimerkiksi asiantuntijan, päällikön ja johtajan roolissa työskenteleville.
  • Ei ole väliä, oletteko vasta alkutaipaleella asian kanssa tai jo pidemmällä – webinaari tarjoaa taustaa ja vinkkejä sekä alkuun pääsemiseen että toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. 

Ilmoittaudu

TI 21.11.2023 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: QEHS – Miksi johtaa ja kehittää laatua, ympäristövastuullisuutta, työturvallisuutta ja työterveyttä kokonaisuutena?

Online Ilmainen

Puhujat

Evelina Saarela toimii konsulttina Arterilla. Evelinalta löytyy kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmistä sekä niihin liittyvistä teknisistä ratkaisuista niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen vahvuutensa on erityisesti monipuolinen ISO-johtamisjärjestelmästandardien soveltaminen käytäntöön. Aiempi kokemus yritysten sisäisistä kehitystehtävistä, muun muassa sisäisten auditointien vastaavana ja IMS-ohjelmiston pääkäyttäjänä, antaa Evelinalle kykyä tukea tehokkaasti organisaatioiden kehitystyötä.  Evelinan työskentelylle on ominaista keskusteleva ja ratkaisukeskeinen ote sekä kyky auttaa pilkkomaan ja hahmottamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Lisäksi Evelinalta löytyy IPMA D -projektiosaajasertifikaatti.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.