Webinaari

Laadukas tiedonhallinta IMS-ohjelmistolla 

Ilmoittaudu webinaariin

Juuri mikään ei aiheuta niin paljon virheitä kuin puutteelliset tai virheelliset ohjeet.

  • Vanhentuneet dokumentit, duplikaatit, väärään paikkaan tallennettu tieto ja ylimääräinen kasa turhia tiedostoja ovat kaikki esimerkkejä heikosta tiedonhallinnasta.
  • Seurauksena syntyy virheitä niin yksittäistapauksissa kuin prosesseissa, jonka takia sekä työn laatu että tehokkuus kärsivät.
  • Monesti dokumenttienhallintajärjestelmä ajautuu ennen pitkään pieneksi sekamelskaksi. Ylläpito on puutteellista, kun tiedon omistajat vaihtuvat, tietoa ei korjata tai poisteta, rakenteet kärsivät suunnitelmallisuudesta ja monen ihmisen visiosta.

Tässä webinaarissa esitellään kourallinen konsteja, joilla saadaan IMS-ohjelmiston tiedonhallintaan lisää toimivuutta. Webinaarissa käsitellään muun muassa seuraavaa:

  • Mitä, minne ja missä muodossa tietoa kannattaa tallentaa.
  • Tiedon omistajuuden ja ylläpidon määrittely sekä jalkautus.
  • Kuinka tiedon eheys ja saatavuus turvataan ylläpidolla.

Webinaarin vetäjänä toimii Arterin tietoturvapäällikkö Aleksi Rossi, joka tuskastuu sotkuisista järjestelmistä ja toimimattomista prosesseista.

Varaa paikkasi webinaariin allla olevan lomakkeen avulla. 

Webinaari sopii:

  • Webinaarin ensisijainen kohderyhmä on IMS-ohjelmiston ylläpitäjät ja pääkäyttäjät.
  • Webinaari tarjoaa vinkkejä myös dokumenttienhallintaan ja IMS-dokumenttien käyttöön. 

Ilmoittaudu

TI 21.05.2024 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Laadukas tiedonhallinta IMS-ohjelmistolla

Online Ilmainen

Puhujat

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.