Webinaaritallenne

Tietoturvan hallintajärjestelmä ARC-ohjelmistolla – käytännön oppeja ja esimerkkejä

Katso tallenne

Tässä webinaarissa käyn läpi millaisia osakokonaisuuksia tietoturvan hallintajärjestelmä sisältää ja miten näitä kokonaisuuksia voidaan luoda ARC-ohjelmistoon.

Webinaari sisältää käytännön esimerkkejä toteutuksista, joilla asiakkaamme ovat toteuttaneet esimerkiksi tiedonhallintalain tietoturvavelvoitteisiin vastaavan dokumentaation tai ISO 27001 -tietoturvastandardia vasten sertifioidun tietoturvan hallintajärjestelmän.

Lataa webinaaritallenne itsellesi alla olevan lomakkeen avulla ja näe, miten kokonaisarkkitehtuurin mallintamiseen ja hallintaan kehitetty ARC-ohjelmisto tukee tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamista ja ylläpitoa. 

Webinaaritallenteen avulla:

  • Saat käytännön esimerkkejä hyväksi havaituista toteutuksista ja malleista tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon liittyen.
  • Saat inspiraatiota ja kuulet esimerkkejä siitä, millaisia kuvauksia ARC-ohjelmistoon voidaan muodostaa tietoturvaan liittyen.

Webinaari sopii erityisesti:

  • Webinaari on hyödyllinen heille, jotka haluavat käytännön esimerkkejä tietoturvan hallintajärjestelmän dokumentoinnista.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat