Webinaari

Tietoturvan hallintajärjestelmä ARC-ohjelmistolla – käytännön oppeja ja esimerkkejä

Ilmoittaudu webinaariin

Tässä webinaarissa käyn läpi millaisia osakokonaisuuksia tietoturvan hallintajärjestelmä sisältää ja miten näitä kokonaisuuksia voidaan luoda ARC-ohjelmistoon.

Webinaari sisältää käytännön esimerkkejä toteutuksista, joilla asiakkaamme ovat toteuttaneet esimerkiksi tiedonhallintalain tietoturvavelvoitteisiin vastaavan dokumentaation tai ISO 27001 -tietoturvastandardia vasten sertifioidun tietoturvan hallintajärjestelmän.

Varaa paikkasi webinaariin alla olevan lomakkeen avulla ja näe, miten kokonaisarkkitehtuurin mallintamiseen ja hallintaan kehitetty ARC-ohjelmisto tukee tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamista ja ylläpitoa. 

Miksi osallistua?

  • Saat käytännön esimerkkejä hyväksi havaituista toteutuksista ja malleista tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon liittyen.
  • Saat inspiraatiota ja kuulet esimerkkejä siitä, millaisia kuvauksia ARC-ohjelmistoon voidaan muodostaa tietoturvaan liittyen.

Webinaari sopii erityisesti:

  • Webinaari on hyödyllinen heille, jotka haluavat käytännön esimerkkejä tietoturvan hallintajärjestelmän dokumentoinnista.

Ilmoittaudu

TI 18.04.2023 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Tietoturvan hallintajärjestelmä ARC-ohjelmistolla

Online Ilmainen

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla ARC-ohjelmiston tuoteomistajana. Hän on toiminut kokonaisarkkitehtuurin konsulttina, lisäksi hänellä on TOGAF Foundation -sertifikaatti kokonaisarkkitehtuurista. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli ilmottautuminen kannattaa, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle.