Webinaaritallenne

Yhteenvetosivun hyödyntäminen prosessikuvauksissa

Katso tallenne

Miten saada enemmän irti prosessikuvauksista? Mitä prosessikaavion lisäksi on järkevää dokumentoida?

Tässä webinaarissa keskitymme erityisesti prosessien kuvaamiseen liittyvään kolmisivutekniikan sisältämään yhteenvetosivuun ja siihen, kuinka kyseistä sivua kannattaa lähteä käyttämään.

Lisäksi käymme lyhyesti läpi Arterin perustajajäsenten kehittämän prosessikuvausten kolmisivutekniikan. Nimensä mukaisesti kolmisivutekniikalla prosessista syntyy kolme sivua tietoa: yhteenveto, prosessikaavio ja vaiheiden kuvaus. Voit tutustua tarkemmin kolmisivutekniikkaan täällä.

Tämän webinaarin avulla saat enemmän irti prosessikuvauksista, opit hyödyntämään kolmisivutekniikan yhteenvetosivua osana prosessien kehittämistyötä ja ymmärrät, miksi prosessin yhteenvetosivu kannattaa tehdä ennen prosessikaaviota.

Webinaarin avulla opit:

  • Prosessikuvauksen kolmisivutekniikan perusperiaatteen.
  • Mitä tietoja prosessin yhteenvetosivulle kannattaa lähteä tekemään.
  • Miten yhteenvetosivua voidaan hyödyntää osana prosessien kuvaamista ja kehittämistä.
  • Prosessin yhteenvetosivun täyttäminen IMS-ohjelmistossa.

Webinaari sopii erityisesti:

  • Prosessikehityksestä kiinnostuneille.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Tomilla on aiempaa kokemusta verkko-opetuksesta sekä start-up maailmasta, joissa nopea oppiminen ja etenkin erilaisten oppimistekniikoiden hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa. Asiakkaiden tarpeiden ja oppimistapojen ymmärtäminen ovat Tomille erittäin tärkeitä asioita koulutuksen menestymisen kannalta. Kun nämä asiat huomioidaan, ovat koulutukset selkeitä ja ennen kaikkea mukavia seurata.