Podcast

Laatulöpinät Podcast: 6 Prosessiväittämää

Laatulöpinät Podcast on Arterin uusi podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä. Podcast-juontajana Laatulöpinöissä toimii asiantuntijapalveluiden päällikkö Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien.

Prosessit roskakoriin?

Kuvataanko prosesseja koskaan juuri sopivalla tasolla? Entä onko ICT-osaaminen ajanut laatuosaamisen ohi?

Ensimmäisessä podcastissa kuullaan kuusi erilaista prosessiväittämää, ja päästään pohtimaan niiden paikkaansapitävyyttä. Laadunhallinnan keinot ja menetelmät kehittyvät, ja ajassa on pysyttävä kiinni. Miten prosessien käy tässä muutoksessa?

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa!

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Liittyvät materiaalit