Podcast

Laatulöpinät Podcast: Laadunhallinta – Sano mitä teet ja tee mitä sanot

Laadulle on olemassa monia eri määritelmiä, joista yksi perustavimmista on se, että laatu on aina vaatimustenmukaisuutta.

Laatulöpinät Podcast -sarjan kevään ensimmäisessä jaksossa päästään keskittymään yhteen Markus Meurmanin omista lempiaiheista, laadunhallintaan. Tätä teemaa pohditaankin laadunhallinnan ja toiminnan kehittämisen omakohtaisten kokemusten kautta, joita Markukselta löytyy runsaasti niin työ- kuin opiskelu-urankin ajalta.

Mitä kaikkea laatu on, ja ketä laatua oikein vaatii? Kuuntele tämä laadunhallinnan ykköspodcast, jossa pohditaan lopuksi myös laadun tulevaisuutta.

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa!

Podcastissa pohditaan:
  1. Mitä laadunhallinta tarkoittaa?
  2. Sisäiset vs. ulkoiset vaatimukset
  3. Ketteryys vs. jäykkyys
  4. Laadun tulevaisuus
  5. Laadun nykytila
  6. Sano mitä teet ja tee mitä sanot

Laatulöpinät Podcast on Arterin uusi podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä.

Podcast-juontajana Laatulöpinöissä toimii asiantuntijapalveluiden päällikkö Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien. Heräsikö aiheesta kysymyksiä tai kommentteja? Voit olla yhteydessä Markukseen lähettämällä sähköpostia markus.meurman@arter.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös:

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Liittyvät materiaalit