Blogi

Tietopankki ARC- ja IMS-ohjelmistojen käyttäjien apuna

Arterin asiakaspalvelu julkaisi 2021 ARC- ja IMS-asiakkaille Tietopankin, joka on avoin kaikille ohjelmistojen käyttäjille.

Tietopankista löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin havainnollistavien esimerkkien avulla – kuvien kera. Aiheita on kategorisoitu ohjelmistojen osioiden mukaisesti, joten samasta aihealueesta muut ohjeet ovat helposti löydettävissä.

Lisäksi voit hakea ohjeita syöttämällä avainsanoja hakukenttään. Hakusanoja voivat olla esimerkiksi ARC, IMS, prosessit tai yhteyskaavio.

👉 Tietopankkiin pääset tästä: https://help.arter.fi/  

Arterin Tietopankki, ARC- ja IMS-ohjelmistot
Arterin Tietopankki, ARC- ja IMS-ohjelmistot

Näin hyödynnät Tietopankissa olevia ohjeistuksia

  1. Jokainen ohje on nimetty siten, että otsikko määrittää kummasta ohjelmistosta on kyse.
  2. Lisäksi ohjeen alussa on myös kerrottu, millä käyttäjäoikeudella toimintoja on mahdollista tehdä.
  3. Olethan siis tarkkana, jos ohjeessa kerrotaan, että se on tarkoitettu IMS-Järjestelmävalvojalle niin sinulla tulee olla kyseinen oikeus, jotta voit toimia ohjeen mukaan. 
Arterin Tietopankki, lukuohje
Näin luet Tietopankin ohjeita. KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Lähetä meille palautetta ja kehitysideoita Tietopankin kehittämiseen liittyen

Tietopankin tavoitteena on olla asiakkaidemme tuki arjen tekemisessä ja uuden oppimisessa asiakaspalvelun lisäksi.

Työ Tietopankin kehittämisen ja ohjeiden laadinnan parissa on osa Arterin asiakaspalvelutiimiin tekemistä, ja yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme rakentaa kattavan sekä arjen tarpeisiin vastaavan Tietopankin.

Olethan siis rohkeasti yhteydessä Arterin asiakaspalveluun, mikäli et saanut vastausta kysymykseesi Tietopankista. Luomme uusia ohjeita pääosin yhteydenottojen perusteella.

👉 Toiveita ohjeiden aiheista voit lähettää asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu@arter.fi

Tietopankin sisältöä päivitetään systemaattisesti ja ohjeet pidetään ajantasalla vuosikellon avulla

Tarkistamme säännöllisesti ohjeiden oikeellisuuden ja ajantasaisuuden. Tässä hyödynnämme laatimaamme vuosikelloa.

👉 Löydät Tietopankista ohjeen myös oman vuosikellon laadintaan: https://help.arter.fi/ims-ja-arc-prosessieditori/ims-arc-vuosikellon-luominen.

Kerro ja hyödynnä Tietopankissa olevaa tietoa toiminnassanne

Suosittelemme jakamaan Tietopankin linkkiä kollegoillesi. Lisäksi voit linkittää Tietopankin erimerkiksi erilaisten ohjeistuksien yhteyteen ARC- tai IMS-ohjelmistossa.

Me Arterilla lisäsimme Tietopankkiin suoran linkityksen IMS-ohjelmiston etusivunäkymän ylälaitaan hakukentän oikealle puolelle.

👉  Täältä löydät Tietopankin ohjeistuksen ulkoisten linkkien lisäämiseen IMS-ohjelmiston yläpalkkiin: https://help.arter.fi/ims-yllapito/ims-ylapalkin-linkkien-kayttoonotto 

Tietopankki, Arter, ARC- ja IMS-ohjelmistot

Kirjoittaja

Greete vastaa Arterilla asiakastuesta ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Toiminnan kehittäminen, haasteiden ratkaisu juurisyitä myöten ja aidot kohtaamiset ovat hänen sydäntään lähellä. Toisin sanoin asiakkaiden menestys on Greetelle työn suola! Hän on myös innokas asiantuntijatyön leanaaja, ja puhuu tutkittuun tietoon perustuvan päätöksenteon, systemaattisen työskentelyn ja jatkuvan parantamisen puolesta. Työn ulkopuolella Greeteen voi törmätä niin laavulla kuin konserttilavallakin.

Liittyvät materiaalit