Tiedote

Arter osaksi menestyvää kansainvälistä ohjelmistotaloa

Julkaistu 06.06.2019

Hollantilainen Total Specific Solutions (TSS) on ostanut Arterin koko osakekannan 5.6.2019. Yritysosto tuplaa hollantilaisen TSS:n ja sen emoyhtiö CSI-konsernin henkilöstömäärän Suomessa.

“Yrityskauppa on erittäin positiivinen kehitysaskel kasvutarinassamme niin asiakkaidemme, henkilöstömme kuin koko yhtiönkin kannalta. Sen myötä olemme turvanneet laadukkaiden palveluidemme jatkuvuuden sekä osaavan henkilöstömme tulevaisuuden. Arter jatkaa itsenäisenä suomalaisena yhtiönä. Asiakas- ja kumppanuussuhteisiin ei tule muutoksia ja työntekijämme jatkavat tutuissa rooleissaan.” kertoo Arterin toimitusjohtajana jatkava perustajajäsen Ossi Ritola.

”Olemme äärimmäisen ylpeitä vuosikymmenten aikana rakentamastamme yrityksestä ja jatkamme sen kehittämistä suurella innolla. TSS:n yritysyhteisö tarjoaa meille vipuvoimaa, parhaita käytäntöjä ja aivan uudenlaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittää palveluitamme. Kaiken lisäksi TSS:n periaate ‘software for life’ tuntui heti omaltamme.” tiivistää Ritola.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme kasvattaa jalansijaamme Suomessa Arterin kaltaisen vahvan ohjelmistokehitystalon liittyessä osaksi TSS:a. Arter on alallaan johtava ratkaisutalo, joka palveluillaan auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa. Arterin talous on kestävällä pohjalla ja yrityksellä on taustallaan vakaa, kannattava kasvu. TSS tukee Arterin positiivista kasvusuuntaa myös tulevaisuudessa.” kertoo TSS-Suomen liiketoiminnoista vastaava Managing Director Mika Savolainen.

Arter

Arter Oy on suomalainen ratkaisutalo, jolla on 20 vuoden kokemus prosessien kehittämisestä, konsultaatiosta sekä standardien ja asetusten asettamiin vaatimuksiin vastaamisesta. Arter on kasvanut Suomessa johtavaksi ohjelmistokehitystaloksi laadunhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin alalla.

Total Specific Solutions (TSS)

TSS:iin kuuluu lähes 60 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on Euroopassa yli 2300 työntekijää. TSS on osa Constellation Software Inc. (CSI) konsernia, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ja arvostetuimmista ohjelmistoyrityksistä. Lisätietoja verkkosivuilta: totalspecificsolutions.com/