Uutinen

Arterille Great Place to Work -sertifikaatti 2022-2023

Julkaistu 10.02.2022

Arterin matka kohti koko ajan parempaa työpaikkaa alkoi vuonna 2018, kun nopean kasvun myötä tunnistimme työntekijäkokemuksen kaipaavan erityistä fokusta. Aloitimme 2018 systemaattisen työntekijäkokemuksen seurannan kvartaaleittain toteutettavilla työviihtyvyyskyselyillä, joiden pohjalta työstimme tunnistettuja kehityskohteita yksi kerrallaan.

Arter osallistui Great Place to Work Trust Index Survey -tutkimukseen toistamiseen 2022, ja Arterille myönnettiin helmikuun alussa jälleen Great Place to Work -sertifikaatti 2022-2023 osoituksena hyvästä työpaikasta.

Olemme onnellisia ja kiitollisia tunnustuksesta ja henkilöstön osoittamasta luottamuksesta. Kokonaistulos oli hiukan parantunut edelliseen vuoteen 2020 verrattuna. Koemme olevamme todennetusti hyvässä, loistavan työntekijäkokemuksen tarjoavien työpaikkojen seurassa ja saamme GPTW:stä hyviä vaikutteita ja ideoita oman toimintamme kehittämiseen”, Ossi Ritola Arterin toimitusjohtaja kertoo.

Great Place to Work -kyselyssä erityisiksi Arterin vahvuuksiksi nousivat:

  • tasa-arvo,
  • vastuun antaminen,
  • inhimillisyys – meillä ymmärretään että virheitä voi sattua,
  • kokemus siitä, että oma työpanos on tärkeä,
  • töistä on mahdollista järjestää vapaata tarpeen vaatiessa.

Emme kuitenkaan koe olevamme valmiita. Kuten urheilijalla korkean tason pitäminen vaatii toistoja ja kehittämistä. Tarkempi tulosten analysointi on jo käynnissä ja käymme vuoden 2022 kehityskohteet pian arterlaisten kanssa läpi”, Ossi jatkaa.

Erinomaisuus on tapa, julisti jo Aristoteles. Jos haluat voittaa, rakenna se tapojen perustalle. Voittavat tavat ovat se ainoa juttu, minkä suhteen kannataa olla fanaattinen.

Ossi Ritola
Toimitusjohtaja
ossi.ritola@arter.fi
+358 500 602 922