Webinaari

IMS Mobile – Laatujärjestelmän dokumentit ja raportit taskussasi

Ilmoittaudu webinaariin

Onko organisaatiossanne herännyt tai tunnistettu tarve lukea työohjeita, laatukäsikirjaa, tai kirjata erilaisia raportteja, kuten poikkemia, paikasta tai laitteesta riippumatta?

Oli työ sitten tuotantotyötä, muuten liikkuvaa, tai olet yksinkertaisesti sitä mieltä, että taskussa mukana kulkevalla laitteella pitää hommat hoitua, IMS Mobile -sovelluksella mobiilidokumentaatio onnistuu.

Tässä webinaarissa avainasiakaspäällikkö Tommi Eerola avaa laatujärjestelmän alustana toimivaan IMS-ohjelmistoon lisäosana saatavaa mobiiliapplikaatiota, IMS Mobilea. Kuulet sovelluksen ominaisuudet ja mahdollisuudet, jotka tukevat toimintaa ja laadunhallintaa yhdessä IMS-ohjelmiston kanssa, osana organisaation arkea. Käytännön esimerkkinä kuulet myös asiakkaidemme kokemuksia IMS Mobilen käytöstä ja esimerkkejä mobiilipuolen käytön mahdollisuuksista. Webinaarin lopuksi avaamme myös tuotekehityksen kommentit applikaation kehittämisestä.

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään laadunhallintatyötä.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä IMS Mobile -mobiilisovellus mahdollistaa ja mitkä ovat sen hyödyt?
  • Miten asiakkaamme hyödyntävät mobiiliapplikaatiota osana laadunhallintaa.
  • Kuulet myös tuotekehityksen näkökulmasta, mihin sovelluksen kehitys on menossa.

Ilmoittaudu

TI 03.05.2022 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: IMS Mobile – Laatujärjestelmän dokumentit ja raportit taskussasi

Online Ilmainen

Puhujat

Arterin avainasiakaspäällikkönä Tommi Eerola auttaa teitä luomaan ja syventämään järjestelmällisen kehittämisen käytäntöjä organisaatiossanne. Hänen päivittäisten asiakastapaamistensa aiheita ovat kokonaisuuden- ja laadunhallinta sekä prosessien kehittäminen. Tommin kanssa pääsette rakentamaan ratkaisuja kohti laadukkaampaa ja hallitumpaa liiketoimintaa Arterin ohjelmistojen avulla.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!