Blogi

Arterin palvelu luo rakenteen tietoturvallisuuden hallintaan

Monen mielessä kyberturvallisuus liitetään suoraan internetiin ja tietoturvallisuuteen. Tietysti asia pitää nämä aspektit myös sisällään, mutta se sisältää paljon muutakin, joka yleisesti vaikuttaa kaikkien meidän elämään. Kyberturvallisuuden hallinta on erittäin ajankohtaista ja se tulee olemaan sitä vielä pitkään. On yleistä, että kuulemme hyökkäyksistä viikoittain ja nämä ovat tietysti vain ne, josta uutisoidaan. Kyberhyökkäykset aiheuttavat merkittäviä taloudellisia riskejä ja niihin tulee valmistautua. Kuluttajien ja organisaatioiden tietoisuutta tietoturvasta tulee kasvattaa ja asiaan tulee suhtautua riittävän vakavasti.

Me Arter Oy:llä olemme kehittäneet tietoturvallisuuden hallintaan palvelun, jossa asiantuntijamme perehdyttää organisaation rakentamaan tietoturvan hallintajärjestelmän ARC-ohjelmistoon. Ohjelmisto mahdollistaa hallintajärjestelmän ylläpidon ja varmistaa kaiken tarpeellisen löytyvän yhdestä paikasta selkeästi ja järjestelmällisesti.

Ohjatusta projektista startti kyberturvallisuuden hallintaan

Tietoturvapalvelu mahdollistaa organisaatiossa tietoturvan hallinnan aloittamisen ja antaa selkeät askelmerkit prosessin aloittamiseen ja ylläpitoon. Projektin läpiviemiseksi konsulttimme tulevat paikanpäälle teidän organisaatioonne ja aloitamme yhdessä mallin hyödyntämisen ja täyttämisen. Tavoitteena on tuoda tarvittava tietotaito ja osaaminen tietoturvallisuuden hallinnasta organisaatioonne.

Projektin alussa selvitetään organisaation tavoite tietoturvan hallintajärjestelmälle. Onko tavoitteena esimerkiksi auditointivalmius vai esimerkiksi yleisen tietoturvatason nostaminen. Jos tavoitteena on auditointivalmius, valitaan sopivin standardi, ISO 27001 tai KATAKRI, jota kohti lähdetään etenemään.

Koulutus koostuu kuudesta työpajapäivästä, jotka noudattelevat valitun standardin ohjaamaa rakennetta hallintajärjestelmän rakentamiseksi ja jalkauttamiseksi organisaatioon.

Tietoturvallisuuspalvelu on suunnattu kaikille niille organisaatioille, jotka ovat havainneet tietoturvan kehittämisen tarpeen ja haluavat olla itse mukana rakentamassa ratkaisua. Tarve rakentaa tietoturvan hallintajärjestelmä voi myös kummuta sidosryhmiltä tai toimintaympäristössä tapahtuvista muutoksista.

Lisäksi palvelu on loistava työkalu tietoturvasta vastaavalle asian johtamiseen ja/tai sertifioinnin tavoittelemiseen. Palvelulla varmistat toimintaympäristönne luotettavuuden ja organisaationne on tietoinen ja valmistautunut mahdollisiin uhkakuviin!

Tietoturvamalli rakennetaan ARC-ympäristöön.  Tämä mahdollistaa ohjelmiston laajemmankin käytön esim: organisaation visuaalisen mallintamisen, tietojärjestelmien, prosessien ja palveluiden kuvaamisen ja näiden riippuvuussuhteiden esittämisen.
Jos tietoturva on asialistallasi tai tietoturva on organisaatiollesi ajankohtainen tulemme Arter Oy:ltä mielellämme tapaamaan teitä ja keskustelemaan miten voimme lähteä yhdessä rakentamaan tietoturvan hallintajärjestelmää, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne.

Hallitse organisaationne tietoturvallisuutta ARC-ohjelmiston avulla!

Tilaa maksuton ARC-ohjelmiston demo, ja näe itse miten osoitat tietoturvanne tason.

Kirjoittaja

Arterin Head of Sales & Marketing Mikko Hiltunen toimii myynti- ja markkinointitiimin esimiehenä ja vastaa myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Asiakastyössä Mikkoa kiehtoo erityisesti liiketoiminnan kehittäminen, kokonaisuuksien hallinta, muutosten läpivienti ja laatutyö. Kesäisin Mikon löytää useimmiten golfkentältä, jossa palloja menee hukkaan vain joka toisella lyönnillä!

Liittyvät materiaalit