Artikkelit

Tuotannon arvovirran kehittäminen

Kuinka kehittää tuotannon arvovirtaa? Millaisia työkaluja ja keinoja lean tarjoaa toiminnan kehittämiseksi?

Tässä artikkelissa käydään läpi muun muassa seuraavaa:

  • Lean-tuotannon vaikutukset tuotantoon, laatuun ja liiketoimintaan.
  • Keinoja virheiden vähentämiseen.
  • Lean-työkalut: tahtiaika, FIFO ja LIFO, Kanban, Supermarket, standardoitutyö, imouhjaus, Just in time sekä jatkuva virtaus.
  • Kehitysideoita asiantuntijatyön virtauttamiseen.

Artikkelin on kirjoittanut Arterin toinen perustajajäsen Jussi Moisio.

Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Jussi on menestyksellisesti ohjannut kymmeniä toimintajärjestelmän rakennus- ja jatkokehitysprojekteja. Hän on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Täytä sähköpostisi ja saat itsellesi Tuotannon arvovirran kehittäminen -artikkelin!

Kirjoittaja

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja vanhempi konsultti. Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Jussi on menestyksellisesti ohjannut kymmeniä toimintajärjestelmän rakennus- ja jatkokehitysprojekteja ja toimii myös Inspecta Oy:n pääarvioijana. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.