Blogi

Kiitos kuluneesta vuodesta 2021 – Toimitusjohtajan terveiset

Arter kiittää asiakkaitaan, henkilöstöään ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa erinomaista uutta vuotta 2022.

Seuraavassa poimittuna tähän tervehdykseen kuluvan vuoden tähtiä sekä tulevaisuuden polun askelmerkkejä.

Turvallisuuden ja jatkuvuuden vahvistaminen Arterilla

Kuluvaa vuotta on leimannut korona vielä enemmän kuin edellistä. Suomi on kuitenkin päässyt mukaan nousuun ja Arter on löytänyt oman tapansa toimia muuttuneessa tilanteessa.

Organisaatioiden ja yritysten kohdatessa esteitä ja pakon edessä yhteisöt ovat hyvinkin innovatiivisia, kehittyvät parhaiten ja reagoivat nopeasti. Olemme luoneet uusia toimintamalleja ja parhaat etäkäytännöt löytyvät dokumentoituna IMSistä ja ARCista. Samalla, kuten monet muut yritykset, olemme ottaneet digi- ja tuottavuusloikan – sekä kulu, että tulopuolella – vähemmästä enemmän.

Vuoden aikana olemme juurruttaneet omistajaorganisaatiomme Total Specific Solutionsin parhaita käytäntöjä.

Lisäksi olemme ansainneet Great Place to Work ja ISO 27001 -sertifikaatit toiminnallemme. ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti on konkreettinen osoitus siitä, että suojelemme asiakkaiden toimintaa, tietoja ja omaa toimintaamme.

Olemme uudistuneet toimintaympäristön mukaisesti ja ajan hengessä. Suuret kiitokset siitä kuuluvat teille, arterlaiset.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka

Lisäksi olemme pohtineet, mitä on olla hyvä yritys:

Se ei ole liian rahakeskeinen. Hyvä yritys ja menestys syntyy otollisissa olosuhteissa. Johdon tehtävä on osoittaa prioriteetit, saada prosessit käyntiin, tasoittaa tietä ja luoda tarkoitukselliset olosuhteet.

Tätä polkua olemme määrittäneet Arterin strategiassa 2022–2024.

Kuten kolikossa tavoitteissamme on kaksi puolta – kasvu ja kehittäminen. Katsomme, että kasvusta seuraa kaikkea hyvää – henkilöstölle, asiakkaille ja omistajille.

Kehittämällä toimintaamme ja osaamistamme eli kyvykkyyksiämme, rakennamme kasvulle pohjan.

Tavoittelemme suotuisia olosuhteita, yrityskulttuuria ja hyvän kierrettä, johon kaikki kytkeytyy, ja jonka tavoitteena on olla erinomainen työpaikka. Mielenkiintomme kohdistuu asiakasyhteistyössä kehitettäviin ohjelmistoihin ja palveluihin.

Tähtäämme pitkäaikaisiin asiakkuuksiin, arvon luontiin ja todennettaviin tuloksiin: Viime kädessä haluamme kasvaa, hankkia uusia asiakkaita ja olla kannattava.

Lyhyesti tulevaisuuden tavoitteemme liittyvät:

  • työnantajana työntekijöille annettuun lupaukseen,
  • asiakasyhteistyöhön,
  • pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja
  • kasvuun.

Kestävä kehitys

Katsomme tehtäväksemme auttaa asiakkaitamme oman organisaationsa toiminnan hallinnassa. Yritysten toimintaan kohdistuu velvoittavia vaatimuksia kuten:

  • ISO 9001, 14001, 27001, 22001 tai 13485 sekä
  • regulaatiosta esimerkkinä tiedonhallintalaki julkishallinnon tietoturvatoimenpiteet 2023 mennessä.
  • Keskusteluun on noussut taianomaiset kirjaimet ESG (Environmental, Safety and Governance).

Näihin haasteisiin olemme vastaamassa Arterin ohjelmistoilla ja palveluilla.

Arterin IMS- ja ARC-ohjelmistot ovat pilvipalveluja, joihin olemme koonneet kaiken tähänastisen ymmärryksemme ja asiantuntijuudemme täyttää organisaation kohtaamat vaatimukset. Näitä vaatimuksia ovat esimerkiksi ISO-standardit tai erilaiset velvoittavat lait.

Luodut ratkaisut ja palvelut ovat osoittautuneet toimiviksi: Monet Arterin ohjelmistoja käyttävät asiakkaamme ovat saaneet toiminnalleen sertifikaatin tai muun tunnustuksen osoituksena tietyn vaatimuksen tai viitekehyksen mukaisesta toiminnasta. Inspiroidu asiakkaimme onnistumisista lukemalla lisää asiakastarinoita täältä.

Lue lisää:

👉 Arterille on myönnetty ISO 27001 -sertifikaatti 23.6.2021 | blogi
👉 Arterilla on Great Place to Work -sertifikaatti | blogi
👉 Arterin arvot osana arkea | blogi
👉 Kulttuuri – mitkä asiat siihen vaikuttavat Arterilla? | blogi

Kirjoittaja

Ossi vastaa toimitusjohtajana Arterin liiketoiminnasta kokonaisuutena. Ossi on Arter Oy:n perustaja ja toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä. Työuransa aikana hän on toiminut myös työpäällikön, konsultin ja pääarvioijan tehtävissä. Tärkeänä hän pitää tulosvetoista kehittämistä, yrityksen kasvua ja toiminnan tehostamista. Vapaa-aika kuluu Ossilla omakotitalon nikkaroinnissa ja perheen kanssa matkustellessa. Mielenkiinnon kohteina hänellä ovat rakentaminen, metsätyöt ja sijoittaminen laatuosakkeisiin.

Liittyvät materiaalit