Miksi IMS-ohjelmiston avoimiin koulutuksiin kannattaa osallistua?

Jaa myös muille

Organisaatiokohtaiset IMS-koulutukset

Kun ryhdytään järjestämään organisaatiokohtaisia IMS-koulutuksia, lasketaan viiteen. Yksi päivä prosesseille, toinen dokumenteille ja käsikirjoille, kolmas mittareille, neljäs raporteille ja viides päivä riskeille. Koulutuksiin osallistuvien ryhmät muodostetaan ja ennakkotehtävät otetaan tarkasteluun. Käyttäjätunnukset järjestelmään saadaan ja ensisilmäykset ohjelmistoon luodaan. Kouluttaja esittelee asian lyhyesti ja sitten ryhdytään luomaan sisältöä järjestelmään. Uutta tietoa siis ryhdytään soveltamaan saman tien. Harjoitusten tulokset tehdään suoraan tuotantojärjestelmään.

>> Tutustu organisaatiokohtaisiin koulutuksiin

Avoimet IMS-koulutukset

Avoimet koulutukset järjestetään Helsingin Pitäjänmäellä Taitotalon Kongressikeskuksessa. Koulutusten osallistujat tulevat kaikki eri toimialoilta ja eri organisaatioista. Kaikki opiskelevat sulassa sovussa päivän (tai viisi päivää) IMS-ohjelmiston käyttöä eri näkökulmista. Avoimissa koulutuksissa käsiteltävää asiaa harjoitellaan Arterin IMS-testiympäristössä. Jokainen voi siis hetkeksi siirtää syrjään oman organisaationsa ja keskittyä harjoittelemaan asiaa kouluttajan antamien tehtävien pohjalta. Tällöin osallistuja näkee asian ohjelmiston kannalta ja pystyy neutraalisti ja ilman ennakko-oletuksia pohtimaan eri ratkaisuvaihtoehtoja.

Avoimiin koulutuksiin kannattaa lähettää ainakin pääkäyttäjä. Usein yksinäistä laatupäällikön työtä tekevä löytää koulutuspäivän muista osallistujista vertaisiaan ja pääsee keskustelemaan työstään muiden laatuasiantuntijoiden kanssa. Samalla saa kuin huomaamattaan uuden näkökulman sekä omaan työhönsä että IMS-ohjelmistoon. Paras lopputulos saadaan kuitenkin, jos koulutukseen osallistuu työpari, jolla on erilaista osaamista. Parhaimpia käytäntöjä pohditaan jo kotimatkalla, ja ohjelmiston soveltamista voidaan hahmotella yhdessä.

Palautteita lukeneena tiedän, että koulutuksesta palataan omalle työpaikalle uutta energiaa repussa. Kouluttajan ja muiden samassa veneessä matkustavien tapaaminen tuo uutta virtaa.

>> Tutustu avoimiin koulutuksiin

Organisaatiokohtainen passi

Haluamme tukea asiakkaittemme ohjelmistokouluttautumista mahdollisimman laajasti, minkä vuoksi tarjoamme koulutuksiin myös viiden tai kahdeksan kerran passeja. Passi on aina organisaatiokohtainen, ja sitä voi käyttää useampi eri työntekijä. Passi on voimassa kaksi vuotta.

>> Tutustu Arter-koulutuspassiin

Kuuntele myös aiheen podcast:

Ota yhteyttä - teen työni asiakasrajapinnassa!

Minun tehtäväni on löytää tapoja, joilla voimme tukea asiakkaitamme toimintajärjestelmätyössä.

Tutustu aiempiin blogiteksteihini IMS-ohjelmistosta ja ota yhteyttä, jos voin olla avuksi: liisamari.seppala@arter.fi

Tagged , , , .

Liisamari Seppälä toimii Arterin asiakasvastaavana. Liisamarin tehtävänä on löytää niitä tapoja, joilla voimme tukea asiakkaitamme tomintajärjestelmätyössä.