Osaavan palvelutoimittajan toimintajärjestelmä

Osaavan palvelutoimittajan toimintajärjestelmä

Jaa myös muille
Prosessi on kuin latu, jonka joku vetää korvessa umpihankeen ensimmäisen kerran. Perässähiihtäjillä on jo helpompaa. Ajan myötä latu kohenee, risteyksiin laitetaan opasteita ja jyrkkiin mäkiin varoituskylttejä. Kun latu toimii niin kukaan ei eksy, kaikki tulevat perille ajallaan ja suoritus tapahtuu sovitulla tavalla.
- Ossi Ritola

Toiminnan kuvaamisella panostat tulevaisuuteen

Hyvin rakennettu ja jalkautettu palvelutoimittajan toimintajärjestelmä parantaa organisaation tehokkuutta, sekä vähentää kustannuksia. Toimintajärjestelmän avulla voidaan myös minimoida ulkoisten tarkastusten aiheuttamat häiriöt. Sen avulla osoitat myös sitoutumisesi niin toiminnan laadun, työntekijöiden, kuin asiakastyytyväisyydenkin jatkuvaan kehittämiseen.

IMS-ohjelmistolla voit luoda toimintajärjestelmän, jonka avulla saat selkeän kuva asiakkaalle tarjottavasta palvelusta, ja siitä, miten nykyiset olemassaolevat prosessit tukevat niitä. Sekavien prosessien sijaan voit luoda koordinoidut toiminnot, joiden avulla organisaatio toimii tehokkaasti.  Tämä taas parantaa koko organisaation suorituskykyä.

IMS-ohjelmisto tarjoaakin selkeän ja yhtenäisen kuvan koko organisaatiosta, eli siitä miten eri prosessit vaikuttavat toisiinsa. Lisäksi toimintaan liittyvät riskit voidaan tunnistaa, ja niihin voidaan varautua. Tällä tavalla saadaan vähemmän päällekkäisyyksistä, ja tulevaisuudessa on helpompi kehittää ja luoda palveluita, sekä niihin liittyviä prosesseja.

Katso myös aiheeseen liittyvä webinaaritallenne:

Kiinnostuitko? Täytä tietosi lomakkeeseen ja kokeile IMS-ohjelmistoa itse lataamalla ilmainen demo!

Tagged , , .

Roope on Arterin avainasiakaspäällikkö, jonka erityisosaaminen on toimintajärjestelmissä. Hän tapaa viikoittain asiakasorganisaatioidemme edustajia auttaen heitä eroon Exceleistä ja verkkoasemista. Kysy Roopelta vinkkejä systemaattisempaan johtamiseen ja parempaan laadunhallintaan.