Podcast

Laatulöpinät Podcast – kevään jaksot koosteena

Arterin laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä käsittelevä podcast-sarja Laatulöpinät Podcast on saanut kevätkautensa päätökseen. Keväällä podcastien aiheina olivat laadunhallinta, kyberturvallisuus, kokonaisarkkitehtuuri, ketteryys ja työnantajamarkkinointi. Kiitokset kaikille kuuntelijoille ja myös podcastien vierailijoille!

Arterin podcastit jäävät siis tämän myötä kesätauolle ja palaavat taas syksyllä uusien ideoiden ja laatuväittämien kera! Kesän aikana voit kuitenkin ottaa vaikka mökillä laiturin nokassa kuunteluun alta löytyvän Laatulöpinöiden kevään soittolistan:

Heräsikö podcasteista kysymyksiä tai kommentteja? Onko sinulla toiveita tai ehdotuksia syksyn Laatulöpinöihin? Ole yhteydessä suoraan Markukseen lähettämällä sähköpostia markus.meurman@arter.fi tai Twitterissä @MMeurman.

Podcast-isäntänä Laatulöpinöissä toimii konsulttitiimin esimies Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien.

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Markus on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Hänestä laatu on hauskaa ja toivoo myös Arterin asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä Markukselta löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti sekä EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Liittyvät materiaalit